Serpil0612 Toprak asereni duydum, oje asereni duydum ama canımın ıslak yeni yıkanmış çamaşır çekmesi normal mi? Oturup ıslak çamaşırı emesim geliyor yeni yıkanmış çamaşır kokusu duyunca dişlerim bile bir acayip oluyor isirasim geliyor.
Leylaalin Serpil0612 kan değerlerine baktır büyük ihtimalle bi şeyler eksik vitamin Demir vs hamilelikte olsa bu tür şeyler doktor uygun görmüyor
Serpil0612 HafizeFatih çok acayip değil mi ya eşim surekli dalga geçiyor hayır gülsem mi aglasam mi bilmiyorum ben böyle bir aşerme görmedim 26 haftaligim ilk aserdigim şey çamaşır oldu 😄
HafizeFatih Serpil0612 valla ben annemlerdeyim Allahtan ilk defa böyle bişey aşerdim ona da söylemedim zaten ağzına düşsem ömür billah dalga geçer 😂😂
Serpil0612 Leylaalin bende öyle düşündüm demir eksikliği yapabilir diye randevum vardı ama malum yasaklardan dolayı ertelendi aslında tahlillerimi yeni yaptırdım olsa doktor söylerdi ama şuan neden böyle oldum anlamadım
Serpil0612 HafizeFatih geçerler valla benim ki elime çamaşır alınca gülmeye başlıyor malum yaz geldi battaniye yorgan ne varsa yıkadım kaldırmak için battaniyeyi asarken ona bakma o tüylü boğazına sarar diyip gülüyor iyi düştüm ağzına 😄
Serpil0612 Esraa11 bende de oldu ama asermek gibi değil kokusunu duysam rahatlarim hissi gibi çok fazla vurmadı ama çamaşır elimden gelse oturur yerim öyle birsey 😄