Zee88 gulistanm bence veet çok başarılı ama becerebilene😂 ben beceremiyorum tıpış tıpış kuaöfdeyim sürekli😬
Glmsr Ben kullanıyorum gayet de memnunum veet marka pahalı ama kaliteli ama bimdeki ağda bantlarında gayet güzel iş görüyor tavsiye ederim🤗
Melekcansu Tüyleriniz ağdaya alışkınsa eğer ağda bantlarıda sir ağda kadar güzel temizliyor. Ama jilet veya tüy dökücü krem kullanıp köklerini kalınlaştırdaysanız pekte bi işlevi olmuyor. Bende fön makinasıyla ısıtıp yapıyorum hep tertemiz oluyor tavsiye ederim . Ayrıca söylenildiği gibi biminki çok kullanışlı aklınızda bulunsun 🙂
Gozdealpu Biminkini denemedim ama bacaklar ve kollar için bende farklı markalardan memnun kaldım. Bende fön ile ısıtıp kullanıyorum. Genital bölge içinde sadece üst kısımlara kendim yapabiliyorum. O yüzden kuaföre gidiyorum. Hamilelikten önce lazere başlamıştım. Doğum sonrası için philips in lazerini almayı düşünüyorum evde kendim yapacam.
gulistanm Gozdealpu bnde lazer almayi dusunuyorum ama hamilelikten dolayi uygun gorulmedigi icin almadm dogmdan snra insallah bnde dusunuyrm kuafore gitmeye cok utandgm icin agda banti daha pratik olablr diye dusunuyrm
Gozdealpu gulistanm bende sadece bi kuaföre aldırabiliyorum genital bölgeyi. Hamilelikte sadece 1 kere gittim. Dikkat etsek de hijyen açısından risk almak istemiyorum. Bantlar kolaylık sağlıyor. Küçük parçalara bölün bantları öyle deneyin
gulistanm Ya kizlar cok utanyrm ben kuafore gitmekten birde hijyrn acisindan da korkuyorum agda bantlari sir agdayla ayni islemi goruyor mu onu ogrenmek istedim
Bebegmibkliyrm Valla digerlerini bilemem tabiki memnun olan vardir. Ama ben ust tarafi tertemiz aliyorum cok acio ama. Alt tarafi niyeyse almio bi turlu. Pekte memnun degilim yani
Beyza12344 gulistanm tam temizlemiyor ben kullanmaya calıstım beceremedim simdi göbekten hiç yanaşamıyorum
Eminekaplan gulistanm eczanede bioderin epiten ağda bandı olarak var uzun zamandır bunu kullanıyorum bence azaltıyor ve geç çıkartıyor