Mom5444 Damla4150 valla iyi diyelim iyi olalım 2 gündür arada bir regl ağrısı gibi orta şiddette ara ara ağrım oluyor ve o ara ateş basıyor ter köpük içinde kalıyorum. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve karnım artık sık sık sertleşmeye başladı be sağ kaburgamda baskı yapıyor bebiş ☺️ Ama iyim Allah’a şükür tabi korku başladı karnıma bakıp bakıp seni ben nasıl doğurucam diye gözlerim doluyor 🥰 Allah yardımcımız olsun siz nasılsınız 💐
SSeymanr Damla4150 benimde ayaklarım ödem topladı 🤦🏼♀️ İyiki evdeyiz dışarda olsak ayakkabı dahi giyemicektik😂
busraerdalll Damla4150 valla bebeğimin kıyafetlerini yıkadım utulemesi kaldı sadece kendim için de ufak tefek eksik kaldı hastane çantamı hazırlamaya ama şu an doğsa bı şekilde hallledilir yani gerekli olan herşeyi var birde taşınma işimiz var bayramdan sonra ne yapicaz bilmiyorum kara kara düşünüyorum
Kayasbht Damla4150 benim bebeğimde sık sık sertleştiriyor beni kasılma sebebiymiş bunlar tam olarak ne manaya geliyor benim ki Bayadır beni sertleştiriyor çok şükür herhangi Doğum belirtisi olmadı daha 😃
Damla4150 Mom5444 ay o agrilar bende de oluyor adet sancisi gibi ama kisa sürüyor insallah saglikla sihatle aliriz kucagimiza 🤲🏻🥰
Alpays_Mommy Bu zamana kadar çok şükür iyi gidiyordu, halada pek şikayetçi olamam halime şükredeyim 😊 ama artık baya bi zorlanmaya basliyorum malesef. Uzun süre ayakta kalamıyorum, ayaklarim felaket su topluyor ve bazen yatinca kaburgalarim batiyor
Mom5444 Alpays_Mommy benimde otururken bebek sağ tarafta sağ kaburgamda baya bi baskı yapıyor ☺️ Sol tarafa yatmaktan içim çıktı valla 😀💐
Mom5444 Damla4150 çantayı daha tam hazırlamadım haftaya hazır olur bakım ürünleri harici herşey hazır gibi tabi çoğunuda doğunca gerek duyarsak alırız internetten diye düşündük bakalım ☺️
Alpays_Mommy Damla4150 evet canim hepsini hazır ettim ama daha cantaya koymadim, bu cumartesi valize yerlestircem insallah ne olur ne olmaz hazir dursun. Sen hazirladin mi?
Alpays_Mommy Mom5444 sag saglim alalim insallah bebislerimizi kucağımıza da kurtulalım artik bunlardan 😆
Damla4150 SSeymanr hahaha aynen oyle valla neyse az kaldi sabretcez artik sabrin sonu guzel olacakk insallah 🤲🏻🥰
Elafeyza23 Damla4150 34.haftaya kadar hiç bir sıkıntısı olmayan ben geceleri mide yanmasından uyuyamaz hale geldim ve ödem toplamaya başladı vücudum ayaklarım şişiyor çok fazla. Asıl hamilelik yeni başlıyor bence 😂