erkekannesiii Kızlar bebeklerinizin kiloları kaç? Ayrıca siz kaç kilo aldınız?? 😁🐣 29 haftalık 1500 11 kilo aldım 😝
Hatice3 YaseminTolan canım merhaba doktorun bebeğin kilosu iyimi dedi benimde 30 haftalık 1457 kg zayıf doğacak diyor onun için sordum
Mutlulukminikmucizemle 27+3 haftaligiz 1 hafta once 1.57 kg idi bebek bende 53 hamile kaldim simdi 65 kg 12 kg aldim simdiden :)
erkekannesiii Mutlulukminikmucizemle bende 53 kiloyla hamile kaldım 😁 kocam diyo böyle daha güzelsin tombul tombul Zayıflama 😂
elif0690 Fyzpyrz Yaa masAllah özel bir sey yaptiniz mi?Ben en son 29+1 de gittim 1.200dü kilosu moralim bozuldu biraz az gibi geldi..Doktrum normal dedi.Herseye de cok dikkat edyrum ama anlmadm neden az kilo.alyor
Mutlulukminikmucizemle erkekannesiii benim esimde dalga geciyo kocaman oldun diye 😃 insallah aldigimiz gibi veririz bebisler saglikli olsunda tek 😊
zeynopd erkekannesiii 68 ile hamile kalmıştım. şu an 74üm. kendimden beklemediğim bi performanstı :) ilk hamileliğimde 16 kg almıştım. umarım son iki ay da bu istikrarla giderim :D
Edanurusta erkekannesiii Ama deme öyle 😅😅😅😅 biraz fazla kilom var o yüzden almamam gerek ☺️ Tabi mecbur alacağız da inşAllah çok olmaz