04aysegul kadriye25 rabbim hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗 benimde kızım olucak Allah’ın izniyle 🥰❤️
Fatmaliakburak26 Gulsah60 bol bol su ıctımız ıcın ılk zaman ama sonradan bebek buyudukce rahıme baskı yaptıgı ıcın su ıcmesemde tuvalet beklıyoruz
Gulsah60 Fatmaliakburak26 annelik ve hamilelik zor gerçekten ☺️ Olsun sağlıkla kavuşalım da inşallah🥰🥰🤲🏻
Fatmaliakburak26 Gulsah60 aynen oyle canım gun sayıyorz artk bız ya 70 gunumuz kaldı tam 40 haftayı beklersek
Seda_nrr Gulsah60 dahada artacak diyorlar bide bende 19 haftadayım şimdiden yıldım 😂 dışarda gezen hamişler nasıl geziyor şaşırıyorum 😂
Eylulunannesi-2 Minik95 bende öyleym cnm ama ben 31 hafta oldm artk bebek baskı yapıyo. O kadar erken zamanda gtmyordm belki enfeksyon olduysan oda yapar
Gulsah60 Fatmaliakburak26 maşallah ya ☺️☺️ Benim ikinci ama oğlum vardı şimdi kızım olucak inşallah o yüzden bizde de heyecan dorukta 😃😃💜
Songulll123 Tuvaletten çıkamadığım için hiç bi yerede gitmiyorum gidemiyorum mecburi gittiğim yerlerdede tuvalet ilk adresim önceden dışarda hiç girmezdim tuvalete şimdi istersen girme😂
Ouzc Minik95 1ben de aşırı gidiyorum zaten öncesinde de çok gidiyordum hele ilk iki hafta sürekli tuvaletteydim. Hala çok gidiyorum gece en az 1 kez uyanıyorum 9 haftalıgim ama önceye nazaran azalıyor