Asil_Egem Kubrakorkut ayyyy valla ben de uykuyu unuttum resmen hiç birşeyim yok çok şükür ama uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
Smyra- Kubrakorkut yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalcayla 🤣🤣🤣🤭tam uyuacakken beynimde dolaşan şarkı ve cidden uyuyamiyorum karnım da büyüdü ve hemoroid ağrımda var
Kubrakorkut SMMM123 Oyy canım benim yatsigin üstüne yat ağrı kesici at saydın bitane parol yada minoset Rabbim şifa versin canım
Filizkoc Kubrakorkut aynen ya hiç sorma Allah’tan bizde horlama yok yoksa daha sinir olurdum gündüz hiç uyumuyorum gecede belki 2.3 saat yüzde doksan dönüyom ne zmn bitecek hayırlısyla hasret kaldik ya ☹️😊
BelisinAnnesi Kubrakorkut benim ki saat 12 olunca bir başlıyor tepinmeye uyuyana kadar zaten . Rahmimi gıdıklıyor birde hıçkırık tutuyor gık gık 🤣 bide alışkanlık oldu akşam yemek yiyince bir uyku bastırıyor sonra o geçince durum bu
SMMM123 Kubrakorkut Allah razı olsun. Sürekli olan bı ağrı malesef. Ne zmaan karnım çıktı ondan beri her akşam ağrım var mlesef. Sabır diyorum prensesime değer 😍
Mom084 Kubrakorkut 36 haftalık olduk şükür ama brnde uyumuyorum, uyusamda her yarım saat 1 saatte bir uyanıyorum. Tık sesini duyup rahatsız oluyorum Uykum yok 😪 Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah da geçer bu günlerde 🥰🧿
Mommomy Ben de uyuyamıyorum bir aydır. Midemden. Ama bu gece uyuyamamam farklı. Bu sefer heyecandan. Yarın sabah sezaryen olucam 🥺🥺
Kubrakorkut Mommomy oyy Rabbim hayırlısından kavuştur sun evladinizdan Allah’ım bi avazda kurtarsın rızkı bol olsun rabbim gününüzu hayırlı geçirsin yazarsınız inşaallah pozitif doğum hikayem diye Allah’a emanet olun