Kzkalalla789_ 5 ayın içindeyim hâlâ tekme atmadı ve yüksek tansiyonum var bebeğim küçük görünüyormuş🥺
Aysenur_20 Kzkalalla789_ çok küçük hissetmemen normal tamamen 6 ayın ortalarında falan hıssetmeye baslarsın
Bett_blog Benim kızımda ilk 17.haftanın ilk günümde attı hissettim baya🥰 şuan 25+3 çok şükür dışardanda belli oluyor artık kuzum darısı size🤲🏻💕
hanimhanimcik bende 16da bi kıpırdama oldu şimdi 17+2 oldum dahada hissetmedim ahfjsjjdsj zamana bırak canım
Baloncuk41 Haftadayim tekme gibi değil daha o kadar kuvvetli degil yani parmakla ittirme gibi 25 den sonra can yakmaya baslar bence daha 500 gram bisey nasi tekme atsin 🌸 ablası feleğimi şaşırtırdı tekmeleriyle bu cimcime ondan daha hareketli bakalım eli ayağida onun gibi ağır olucakmı?
Sadiyy35 Kzkalalla789_ 20. Haftada tekme atmıştı miniğim o hissi hiç unutmuyorum aradan 2 sene geçsede
Clkshr Bende 18+3 haftalık gebeyim karnımda acı oluyor üç dört sn ye sürüyor geçiyor hareket mi ediyor ne oluyor anlamış değilim ilk gebeliğim bu Ara da 😌
Buket1906 Kzkalalla789_ korkma benimde geç oynadı baya Bi şimdi bile çok sakin uzanınca anca hissediyorum o derece 33 haftadayım tansiyon için ilaç içiyormusun
Ahsenleyl Kzkalalla789_ hiç endişelenmeyin ben 30.haftadayım ancak hareketleri belirginleşti,tekmelerini çok net hissetmeye başladım daha yeni yeni
Busra333 Kzkalalla789_ Merhabalar:) benimde ilk hamilelerim 19. Haftadayım yeni yeni hissetmeye başladım ama öyle tekme gibi değil ufak ittirme pıt pıt. Karın kaslarınız kuvvetlidir henüz hiç hissetmediyseniz doktorum normal demişti ilk hamilelikler geç hissediliyormuş