Cumali51 Çok kilo aldım ya ilk gebeliğim 55 kilo ile hamile kaldım şuan 32 haftadayım ve kilom 78 olmuş 🙄🙄 sizler kaç kilo aldınız🤭
Masallina Cumali51 iştahın baya açık galiba maşallah bebekte etkilendimi kilondan yani bebek kac kilo
Oglununannesi ebruaren gerçekten öyle normalde konuştuğum hamileler en az 10-15 -20-30 alıyor burdakiler 3-5 maşaallah😂😂
Oglununannesi Cumali51 29+6 yım 30 diyim artık😂63 başladım 73 falanım tok 😌 memnunum verebilirim diye düşünüyorum ilk hamileliğim de 10 almıştım 12 verdim 2 haftada sonra bi 3-5 daha gitti öyle 🙂sıkıntı yapmayın arkadaşım kuzenim hepsi 30 kilogram aldı şuan dal gibiler ☺️Sağlıklı beslenin yeter❤️❤️
Arasinannesi Ben çok sıkıntılı bi hamilelik yaşadım. 35. Haftamdayım 6 kilo aldım. Keşke sağlıklı olsaydım da 30 kg alsaydım.
Zuhal2205 Burcukypnr normalde senin haftalarda kilo verilir canım. Bulantın yok mu. ? Ben senin haftaydayken 4 kilo vermiştim. Sen nasıl aldın 🤔
Duyguuuu Burcukypnr canım daha çok başındasın 5 kilo almışsın bir diyetisyenle gorusmeni tavsiye ederim
hatilevo 32 haftalığım 8 kilo aldım. Bebeğin kilosuda iyi gidiyo. Fazla kilo çok zararlı gerçekten. Herkese dikkat etmelerini öneririm. Dğumda da zorluk yaşamamaları için.
Mus-sak Cumali51 9+4 Kilo Almadım Henüz Çünkü Çooğğk Dikkat Ediyorum Tatlı Yemiyorum 🙅🏻♀️ Hamur İşi Yemiyorum 🙅🏻♀️ Çok Su İçiyorum ☺️ Aşırı Yemekten Kaçıyorum Felan Çünkü Ben Zaten Kiloluyum Dikkat Etmem Gerekiyor 😥