Betfer Eşimle kavga ettik eşim vurdu bende üzüldüm ağladım bayağı şuan da sağ tarafımda bi ağrı var . Bişey olmuş mudur ? 7+6ız
Memmedovaa1 Betfer bendede oyle oldu 10 haftalikim kan gibi lekelenme geldi doktora gitdim cok sukur hersey iyiymis ama stressden olub dedi
Nrsima Betfer korkmayın siz gerilediğini icin bebeginiz bir tarafa toplanmıştır elinizde sert olan yeri masaj yapiyin açılır
Zelsonr Betfer Yaa bişi olmamıştır inşallah canım 🤲 Neden yaa sebebi ne bu kadar hayvanlaşmanın insan hamile karısına vurur mu😠😠😠
Bucikizim Betfer Allah onu bildiği gibi yapsın karısına nasıl vurur hemde hamile haliyle Allah sabır versin çok zor
Remziye_2121 Betfer ohaaaa😱😳😡 şuan çok sinirlendim ya bu erkekler kendilerini ne sanıyor bugüne kadar eşim bana bir viske vurmamış böyle postları okuyorum deli oluyorum
Minnosunannesiii Shyla_ktlu ay bilmese sanki vurmaya hakkımı var canım nefret ediyorum böyle insanlardan
glnzem Betfer hamile halinle bide sana mı vurdu Allahın cezası. Bebeğin henüz çok küçük kasık bölgesinde olmalı. Karnındaki ağrının onun ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Stres yapma sakin ol lütfen bebeğin için
glnzem Betfer senin adına gerçekten üzüldüm Rabbim bu mübarek ayda yüzüne Gülsün kocana Hidayet versin 🙏🏻
Mevldee Betfer öncelikle bi sakin ol. Ağlamayı da üzülmeyi de bırak canım. Uzan ayağının altına da yastık koy.