Cigdemmom Yaklaşık 5 ,6 dk dır 2 saniye arayla hıçkırık atıyor ufak tekmeler gibi ama uzun sürdü 🥺🥺. 30+5 iz ay korkuttu
Tugba__- Cigdemmom merhaba banada oluyor bugün sordum doktoruma hıçkırık gayet doğal ve sağlıklı bi durum dedi benimde sık uzun oluyor ayağa kalkmasam 😊
Birannebirbebek7 Cigdemmom korkma 36 oldum günde 2-3 defa en az 5 dk süreyle hıçkırıyor oğlum sağlıklı olduğunu gösterir bu 😅
paradiseeeeee Cigdemmom evet kalp var sanıyordum önceden 😂😂 korkan hep oluyor bazen baya baya uzun sürüyor büyüyor kuzular annesi 😍
Leylaalin Cigdemmom Korkma daha iyi bi şey hem ciğerleri hem diyaframı icin hareketler az ise oradan iyi olduğunu anlaya bilirsin benim bebeğim pozisyonundan dolayı hareketini az hissediyorum ama hıçkırıkta iyi olduğunu anlıyorum
Tugba__- anneyim_33 pit pit pit atıyor sürekli ve dışardan görülüyor karnım oynuyor 😊 ben bazen hafif birşey koyuyorum karnımın üstüne izliyorum 😅😅
anneyim_33 Tugba__- kaç haftalıksin cnm peki ben 19 um daha Karnimda biseler oluyo ama anlayamıyorum daha😁
Tugba__- anneyim_33 29 haftaligim bende 25 den sonra başladı benim de bebek hareketi olabilir ilk pit pit hissetmiştim sonra kayma şeklinde en son tekmeler 😅😅