Mamacitaa5 ElifB08 yok valla birlikte dışardayken almıştık daha büyük bir boyda veriyordu sonra biz küçük istedik güzeli denk geldi demek ki 😂
ElifB08 Bulutsevdasi En yakınım aynı sizin gibi üst komşum olur kendileri 😅 Acayip aşerirdi böyle sırılsıklam uyanırmış 8.ayda doğurdu ama maşallah sağlıklıda oldu 😌🙏🏻
Fatos_teke46 ElifB08 Allah razı olsun çok tşk ederim 🙏🏻 o zaman zorda olsa bulmuştum şükürler olsun ❤️
Mamacitaa5 ElifB08 valla çekirdeklerini bile ayırt ederdim önceden de çok yemezdim sevdiğim bir meyve değildi ama bir yedim pir yedim yani can çekince 😂 Allah razı olsun 🌸
ElifB08 Ebru_d Belki de, sonuçta cinsiyet daha yumurta döllendiğinde belli oluyor sonuçta. Her şey inanç ya ben ona inanırım
ElifB08 Mamacitaa5 yaa şuan duygusal bi yumurta oldum 🥲 darısı aşermek isteyip aşeremeyenlere diyelim 🥲🌹
MelikeD ElifB08 keşke ben de aşerseydim 34 haftalık oldum daha hiç canım bişey istemedi :(( iştahım da midem de iyi ama bu zamana kadar hiç öyle aş erdim dediğim Bi şey olmadı eşim çok şanslıyım diyor :)
ElifB08 MelikeD Sanırım bu durum en çok eşlere yarıyor 🤣 sizde mahsus deseydiniz seni uğraştırmak istemedim filan hahahha 🤪
Ayseee4238 ElifB08 6.haftamda gece uykumdan uyanıp brokoli salatası asermistim🤣 sonra bulantilarim başladı uzun bı sure hiçbir yiyecek görmek istemedim sonrada erik aserdim.
ElifB08 Ayseee4238 Bu diyetin kaçıncı evresi brokoli salatası aşermek 🤣 bende senelerdir sporcuyum diyet yapıyorum daha böyle bir şey istemedi canım valla helal olsun 🤣👏🏼👏🏼
ElifB08 Buseninannesi_21 Aşermeyenler meclisine hoş geldiniz 🥲 Belki diğer gebeliklere nasip olur dicem de 🥲 nasip 🥲
Mom54544 ElifB08 18 haftaligim hiç asermedim daha ya 🤦 görümcem test yaptığı gün asermisti psikolojik olarak diye dalga geçip durmuştum 😂😂
ElifB08 Mom54544 Psikolojik diyen var şımarıklık diyen var hurafe diyen var, beklemedeyim bende inanın 🤣
yelizyeliz ElifB08 aslında aşerme diye fizyolojik bir durum değil. Tamamen yıllardır alışılagelmiş bir psikolojik dayatma… gebe olmadanda canımız bir şeyler çekiyor sonuçta
ElifB08 yelizyeliz Bende yaşamadığım için hissiyatı bilemiyorum, sanırım hamileyken onu yeme ihtiyacı geçmiyormuş öyle diyorlar 😅 çok garip geldi 😅