Nilgnlkebay Merhaba güzel anneler bir sorum var sizlere 10+5 haftalık hamileyim ama çok fazla uykum geliyor oturduğum yerde uyukluyorum bazen kısacık sürüyor bazen saatlerce uyuyorum yemek yedikten sonra özellikle kayınvalidem eski ebe hemşire aynı evdeyiz sürekli eğer çok uyursan kordon bebeğin boğazına dolaşır plasenta büyür bebeğin gelişmez diyor böyle birşey söz konusu olabilir mi bilgisi olanlardan rica ediyorum 😊
Melike464860 Nilgnlkebay hic alakasi yok canım ya mumkun oldukca ilk uc ay yatıp dinlenmek gerek zaten. Onlar hurafe hep . 9 ay boyunca bile ystmakta zorunlu hamileler var onlarin çocukları nasıl saglikli kalıyor
sudamlasi Nilgnlkebay öyle bişey yok bi çoğumuz yaşadık o uyku halini hala da yaşıyorum ben yat uyu dinlen ikinci trimester da düzelir zaten
NaimeYilmaz Nilgnlkebay 🙄 ilk 3 ay uyudum.. çok hareketsız kalmanın tek sorunu kan pıhtılasması.. Arada kalkıp yuruyusler yapın
Smyd İlk 3 ay benim de öyleydi hatta o uyku çok farklı tatlı bir uyku gibi geliyordu bana.😄 Ama zamanla geçiyor normale dönüyor uyku düzeni de.