Ruj000 Merhaba afyonlu degilm ama orda ayrıntılı ultrasona girmem gerekecek bilen varsa yonlendirebilir mi ? her yerde ayrintili ultrason yok diye biliyorum nerde gidilir hangi hastane hangi doktor onerilerinizi bekliyorum
fatmacos Ruj000 bende 4 sene önce fuar da yaptırdım memnun kalmadım çok kısa sürdü ne usg ne CD ne bişey Bi form o kadsr doğru düzgün bişey de demedi orda yaptırma sa nerde yaptırırsna yaptır
Kvsraykt Ruj000 devlet Hastanesi’nde gideceğim ben randevu veriliyor kadın doğum uzmanına görünün ama 20 hafta olmadan gitmeniz gerekiyor
Ruj000 Durunbigeldim randevulu mu acaba nasıl oluyor kırmızı hastane falan varmis orada ayrintili oluyo mu bilgniz var mi
Durunbigeldim Ruj000 evet kırmızı hastane dedikleri park hayat. Randevülü evet doktor radyolojiye yönlendirdi o verdi randevüyü bize
Ruj000 Durunbigeldim Durunbigeldim aa bilmiyorum iste kusura bakmayin 😅o zmn once kadin dogum randevusu alinacak ordan radyolojiye yonlendrecekler o da randevu verecek?
Durunbigeldim Ruj000 evet benim doktorum radyoloğa yönlendirdi gittim randevü aldım o zaten haftanıza göre veriyor randevüyü
Kvsraykt Ruj000 Aynen gerçi benim arkadaşıma 3 sonraya verdiler ama akşam saatine rahat olsun siz 20 hafta olmadan gidin
fatmacos Durunbigeldim hayır maalesef Afyon luyum ama orda yaşamıyorum ailemi ziyarwt için geldiğim de uzun kalmamdan dolayı orda yaptırdım park da randevu veriyorlar diye biliyorum öyle olunca eşimde hem para verip hem randevu mı beklicem diye orsa yaptırmadı ilk olunca normal bişey olduğunu bilemedik 😅😅
Ruj000 Kvsraykt benm 15gun icnde randevu alip ultrasona grmem lazim iznim bitiyor afyonda olmicm o yüzden devletin randevusunu bekleyemem