Goncaalper25 32 hafta 3 günlük hamileyim kızlar bugün doktora gittim suyum biraz fazla çıktı bi sorun olurmu böyle olup da sağlıklı kucağına alan oldumu ilk hamilelık tecrübem fazla yok. Korkuyorum. Bebekte genetık bi sorun çıkar diye
zehranurr Goncaalper25 doktorunuz şekerli yiyecekleri, içecekleri tüketmemenizle alakalı bir şey demedi mi?
aslannaz21 Goncaalper25 seker yuklemesi yaptirmis miydin benimde suyum fazlaydi sekerden suphelendi sekerim cikti 10 haftadir diyet yapiyorm suyum normale dondu suyun fazla olmasi normal doguma engel degil erken dogumada engel degil doktorum oyle dedi
Omerhatice Goncaalper25 bendede 24 den sonra hep fazlaydı canim sınırdaydi dun gittim 31+2de doktor bir tık daha normale dönmüş hersey gayet yolunda dedi canim merak etme Allahn izniyle bir sorun olmaz 🥰
zehranurr Goncaalper25 suyun fazla çıkması şekerle alakalı oluyor çoğunlukla. Bir şey olmaz Allah ın izniyle canım gönlünü ferah tut.💐
Goncaalper25 zehranurr bebekte.downm senderorumlu olma ihtimali olmaz değilmi interneten araştırdım da koromozon la ilgili birşey yazıyor
aslannaz21 Goncaalper25 detayli da her sey cikar icini ferah tut benim 2 arkadasimin da suyu fazlaydi biri ikiz bebekleri saglikli su fazlaligi olabilir detayli usg vaktiniz de gelmis cektirin bence iciniz rahat eder
zehranurr Goncaalper25 hayır tabi ki hiç böyle bir şey okumadımda görmedimde. Çoğunlukla annenin gebelik şekeri çıkar su fazla olunca buda iri bebek demek(şüşko bir bebek)😂😂 siz yinede şekerli şeyleri kontrollü tüketin. Şeker çokta lazım olan bir şey değil zaten minimum tüketilse daha sağlıklı olur.💐💐
Goncaalper25 zehranurr bebeğin kilosu 2 kilo 100 gram ilk gebelikte 10 haftalıkken kalbı durdu koromozon bozukluğundan dolayı bunda da hep aynı şeyler olcak diye cok korkuyorum
zehranurr Goncaalper25 genetik bir anomali olmuş olsaydı şimdiye öğrenirdin belli ederdi bence. En kötüsünü düşünüyorsun. Doktorunda büyük ihtimalle şekerden şüphelenip test yaptırıp yaptırmadığını sormuş. Bunlar her hamilelikte olabilecek şeyler. Çok okudum burada sıvı fazlalığını. Gönlünü ferahlat inşallah bir sıkıntı olmaz💐💐
EdaYade Goncaalper25 yediklerine dikkat et canm şeker den dolayı su fazlalaşıyor ben şeker sebebiyle zorunlu sezaryen oldum 37. Haftada şeker yüklemesi yapılmış şeker çıkmamış ama bu şekerin yükselmeyeceği anlamına gelmez gebelik te malesef değerler oynuyor dediğim gibi hazır gıda dan şekerli yiyeceklerden beyaz ekmekten uzak dur bol su tüket sağlıkla al kucağına bebeğini 😇