Fatosef 1prens_annesii ilk dozumu 16. Haftada oldum arayıp çağırdılar. Onda 1 hafta kol ağrısı çektim üzerine yatamadım. 23 de ikinci dozu oldum. Cok bi ağrısı olmadı 3 günde geçti. Kişiye göre değişiyor tabi ağrı durumu.
1prens_annesii 1_minik diyelim aramazsalar sen aradığında o gün gel dediler mi ☺️ bende detaylı ultrasona girmedim daha 20 Mayıs’ta randevum var. Teşekkür ederim fikrin için 🌸
1_minik 1prens_annesii ben gittim tetonoz aşısı vurulmaya geldik dedik zaten size haftanızı sorar…detaylı şart olmayabilir bizimki sordu bana…gittiğimiz gün de vurulduk hemen…
Asya-01 1prens_annesii bende ilk aşıyı 20. Haftamda sol kolumdan vuruldum. İlk bir yanma oluyor o gün ağrım olmadı ama sonraki üç gün ağrısını çektim. Sol tarafa uyumak daha iyi denildiği için sol tarafa yatmakta çok zorlandım. O yüzden 24. Haftamda 2. Aşığı olurken bilerek sağ kolumdan vuruldum daha rahat ettim diğeri kadar acımadı. Ateş vs. yaşamadım.
1prens_annesii Asya-01 anladım canım ben zaten sol kolumu daha çok kullanıyorum sağ tarafımdan olurum☺️
Gulcanalya Kızlar benimde ikinci hamileligim 17 haftalık hamileyim su an bugun gittigimde saglik ocagina sana tek doz yaparız dedi ikinci hamileligin olduğu için ikinciye gerek yok dedi sizin bilginiz var mi bu konuda
Demojna Bugün oldum 17+6 yım. Burda okuduklarımdan korkmuştum ama kol ağrısı hafif oldu, ateş vs de yok…
Demojna 1prens_annesii inşallah ama gece biraz ağrı oldu, demek ki iyice kana karışınca ağrı yapıyor 😞
[silindi] 1prens_annesii ben ilk dozumu 26. Haftada oldum. Yani geçen hafta. Hemen buz aküsü koydum ve ara ara 5′er dk çekerek toplamda 3 saat soğuk kompres uyguladım ve kolumda ilk gece çok hafif bir ağrı oldu o kadar. Ağrının gelmesini beklemeden soğuk kompres uygulamaya başlayın bence.
Mumy01 1prens_annesii ebe arıyor ama ben ebeyi beklemeden gitmistim 20 haftalıkken hiçbir yan etkisi yok inan bana burda millet çok abartıyor hatta vurulduktan sonra agrı hemen hissetmiyorsun yatarken sadece ufak sızı oluyor
1prens_annesii Mumy01 yapılırken korkuyorum acır diye sonrası için sağolsunlar burda baya fikir veren oldu buz koymak ise yarıyormuş sanada çok teşekkür ederim 🌸
Mumy01 1prens_annesii ne demek buz koy kolonya koy ve ilk gün banyo yapma su degmesin koluna benim ebe öyle söyledi
Dilrubalida 1prens_annesii 1prens_annesii merhabalar . Ben 1. Dozu gecen ay oldum ve 2. Dozum bu ay sonunda yanı neredeyse 21 haftalık falan oluyorum o zamana. Ve bende yan etkısı kolumda cok fazla agrı uyusma kasıntı ve mıde bulantısı yaptı ıkı uc gun sürdü. Ama herkeste aynı olmuyor merak etmeyın😬🌸
1prens_annesii Dilrubalida Kişiye göre değişiyor ama insan banada olur diye de korkuyor 🙈 hayırlısı bakalım seninde 2. Doz kolay olur inşallah ☺️