Sahilll Hanımlar Kaç Beden Emzirme Atleti Almak Gerekiyor Hamilelikten Önce Desteksiz Sütyen Bedenim 95 Di Şimdi 95 Mi 100 Beden Mi Almalıyım Kalıplar Nasıl Bilmiyorum
Birannebirbebek7 Sahilll yorumlarına bakarak al bazen geniş kalıp oluyor bazen dar ona göre karar verirsin ben öyle yaptım
Zhrblt Sahilll ben hepsi buradadan aldım önce 2 tane aldım memnundum onları hastane çantasına koydum sonradan 2 tane daha aldım tanesi 25 tl. Onuda şimdi kullanıyorum değişmeli olarak… Beden konusuna gelince de göğüslerim çok küçüktü 75 kullanıyodum. Şuan 85 B kullanıyorum. Göğüslerim büyüdü tabi ama kalıbı dardı ona göre aldım ben memnunum yani
Ays0 100 beden al derim ben lcw de denedim 75 bedendim hamilelik öncesi ve denediğim 80di hatta 85bile alınabilir demiştim süt dolumu olacağı için. Ama almadım sutyenlerin daha rahat olacağını düşünüp emzirme sütyeni aldım yaşadığım yer sıcak olduğu için
Sahilll Ays0 normalde de evde sutyen takan biri degilim bu yuzden atlet düşündüm bilgi icin teşekkürler
Shyla_ktlu Cigdemmom dagiden aldm trendyoldan 85 normalde doksan aldm oldu birzcık byük ama süt gelince tam olur diye düşünüyrm 🤷♀️ İade oluo ya orda istersen al geri gönderirsn olmazsa