Gezegen_00 Kızlar 20. Haftamdayım çatlak için yağ kullanıyorum adı biooil göğsüme de sürüyorum yağ olduğu için böyle iki elimle yukarıdan aşağı doğru sıvazlıyorum bir sıkıntı olur mu ki ?
Prensannesii38 Gezegen_00 bence olmaz canım ben hamıleyım oglum kucukken hamıle kaldım simdi emzırıyorum sıkıntı olmuyor krem daha basit yani benden sut gelmıstı ilk gebelıgımde sıkma erken dogumu tetikler demısler dı korkmuştum simdi emzırıyorum mesela 🙄 azcık sıkınca erken dogacak sanırdım
Egulii Gezegen_00 göğüs ucunun uyarılmasıyla ilgili bende çok şey duymuştum pek aldırış etmesem de yine de acaba diyerek aklıma geldikçe dokunmamaya çalışıyorum… bir sorun olacağını sanmıyorum ama bekleyelim başka yorumu olan hamişler vardır belki 😌
Prensannesii38 Gezegen_00 sen genede gogus ucunu uyarmadan sure bilirsin bence sıkıntı olacagını sanmıyorum
Gezegen_00 Prensannesii38 göğüs ucuna zaten sürmüyorum zaten sürüklemesi gerekiyormuş ama yine de dikkat edeyim
kelebeklerdeniz23 Gezegen_00 sen yine de çok ovalama bence ben sürüp geçiyorum benim dr özellikle uyardı çatlak kremini göğüs ucuna sakın sürme dedi
Gezegen_00 kelebeklerdeniz23 Bir şey olur diye zaten çok ovalamıyorum ama yine de yağı yedirmeye çalışıyorum yine de daha dikkat etsem iyi olacak teşekkür ederim