gulcecece Arkadaşlar ben 4. Haftamda doktora gittim doktor bebeği ultrasonda göremedi beta hcg yi iki kez ölçütürdüm artışım da var sizin kaçıncı haftada görüldü ultrasonda
Arifcaninannesi gulcecece 5 haftada keseyi 6 veya 7 ye kadarda bebegi gorup kalp atisini dinlersin cnm
Irm_brk12 gulcecece benim 6. 7 haftada başladı hala devam ediyor zaten hamile olduğumu mide bulntmdn anlamıştım şuan 14 hfttlk
gulcecece zehranurr inşallah 🙏 psikolojik mi bilmiyorum sabahları uyandığımda içimde bulantı oluyor normalde de reflüm var midem ara ara böyle bulanır o yüzden en çok bundan korkuyorum
Irm_brk12 gulcecece benim arabada otobuste normldrde bulanırdı şimdi daha kötü tek ilacı dua inşallah kolay geçer canım
gulcecece Irm_brk12 inşallah 😔 normalde mide rahatsızlığınız var mıydı peki inşallah bir an önce biter
Irm_brk12 gulcecece normalde de vardı otobus araba da özellikle bulanırdı inşallah geçer de yavrularımıza iyi bakabiliriz çünkü hiç yemeyince dermanin olmuyor evimin işini zor yapıyorum işte ogleden sonra bi nebze iyiyim hayırlısı bakalim