Hazal12 Kızlar selam 🙏☺️ 36+4 hamileyim 1 hafta önce doktor kontrolüm vardı haftaya gel gün verelim demişti ne zaman alıyorlar isteğe bağlı sezeryan istiyorum zaten bebek ters makat geliş ay aşırı heyecanlıyım 🤲🤷♀️
cryingbaby Hazal12 bende istege bagli sz. ntsde sancilarim cikti doktorum yarin alacak insallah, 38+1 olcaz
Mlkrfk Hazal12 genelde 38 e girince alıyorlar 39 a bırakan pek doktor yok. Benim bayram on gelen sonrası 38 e gidiyoruz 38.2 38.3 38.4 gibi alacak sanırım.
Goncagul27 Hazal12 Benimkini 39 haftada alacak doktor 38 de al dedim ama almıyor çocuğun beyin gelişimi çok önemli diyor
Hazal12 cansuyldz33 yaaaa 🙏Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin biraz daha beklemiyorlar mı acaba doktorlar
cansuyldz33 Hazal12 ben istedim acıkcası cok agrı yasıyorum bebek cok asagıdaymıs bide dok. Gelisimi tamam alalım dedi
Hazal12 cryingbaby evet bende yarın gidicem nts istedi ☺️ Bugün belimden bir ağrı girdi ilk defa dedim gelecek herhalde birde karnım çok indi aşşağıya
Hazal12 cansuyldz33 benim karnım çok aşşağıya indi gözle görülür şekilde. İnşallah sağlıkla kavuşuruz ilk gebeliğim fazla bilgim yok 🤷♀️