Esraa63 Kızlar cinsiyeti öğrenmeye gidemedik bazı sebeplerden daha önce de yazmıştım ramazan bitsin hemen gidicem ama merak ediyorum göbek şeklinden anlayan varmi kız mı erkek mi? Çok şükür bi kızım bi oğlum var Ama işte merak ediyorum https://resimyukle.link/i/ieI2E
Sermec27 Esraa63 tatlım göbek şekline göre cinsiyet belli olmaz ilk oğlumda daha sivriydi göbeğim şimdi daha yayvan gibi 🥰
Minik1bey Esraa63 ya canım hiç göbekle alakası yok bence sen yine heycanla cinsiyetini öğrenmeyi.bekle 😍 Arkadaşımın göbeği kız göbeği gibiydi herkes kız dedi ama erkek çıktı o yüzden sizde en iyisi doktoru bekleyin ozaman öğrenin 😍😍😍😍
Esraa63 Kilomu görmezden gelin nolur 😔 gecen attığımda bir iki arkadaş ay kiloya bak az ye az diyenler memelerin göbeğinden büyük diyen olmuştu çok kirilmistim böyle yorum yapacak varsa yapmasin lütfen
Arifcaninannesi Esraa63 Once donup kendilerine baksinlar hamileyiz tabiki kilo laicazda vericezde can tasiyoruz
asyahumam Esraa63 boşver canım onlar hep eleştirir zayıf olsan da başka kulp buluyorlar kilolu olsan da. Erkek gibi sanki hayırlısı olsun
mucizemmmmmmmm Esraa63 Böyle indlar hayla varmı ya yazık onlara bı kendilerine baksınlar fiziğin ve kilon gayet guzle canım
Omerhatice Esraa63 memelerin tabi büyük olcak kiz emzircez emzircez. 😁 aman agzi olan konuşuyor afkursunlar dursunlar. Kilonda ne var bende anlayamadim. Onlar kilolu kadın görmemişler sanırım 🙄 he karnına bakınca sanki kiz gibi hissettim 🤭
Esraa63 Arifcaninannesi ya evet kiloluyum ama napiyim elimde değil bu…moralim bozulmuştu oyle yorum yapılınca
Sevval4 Kız erkek bilemem ama kilona takılanlara takılma herkes kendine baksın canım sanki diyenler manken :))
Arifcaninannesi Esraa63 Bizdede var cnm bizde cok zayif sayilmayiz ama esim begendikten sonra onlarin lafi hic umurumda olamaz
Oznurakts Esraa63 Canını sıkmalarına izin vermemelisin, herkes kendine baksın. Lafıni saklamamalisin. Senden ve bebeginden önemli değil, kilolar verilir. Sağlıklı olun yeter 🌺 ben hiç anlamam ama hayırlısıyla kucağına almanı dilerim