Diloss2210 Merhaba anneler size bi sorum olacak ben kizimi 41+5 de dogurdum ve hicbi sqncim vs olmadan direk yatisim yapilip suni sanci verilmisti yattigimin 2. Gunu dogum yaptim ilki boyle oldugu icin ikincide boyle oluyomus bilgisi olan var miii
Omerhatice Diloss2210 ikincisi daha kolay olur derler ve bi başka gorusde Daha farklı olur daha zorda olabilir derler canm onu bilemiyoruz malesef umarım bu daha kolay olur senin için 🥰 bende ogluma 40+2de hafif sancimin vurmasiyla suni destegide alarak doğum yaptım zorlanmadım umarım benimde bu dogumum daha kolay olur 😊
Senemunlu Diloss2210 2. Daha kolay ve daha hizli ilerliyor dedi doktorum. Ilkinde 5 dk bir sanci olmadna gelme demisti , bunda sancin basladigi gibi gel hızli ilerliyor dedi . Bence ikiside birbirinden farkli olur
Diloss2210 Omerhatice aslinda bunu duymustum ama pek inanmak istemiyodum gecen doktoruma sordum oda ayni sekilde yine gec olur buda ama 42yi beklemeyiz 40da dogurturum dedi 🤣
Omerhatice Diloss2210 benm doktorumda bu abisi gibi beklemez gelir ona göre suni verir basltiriz dedi ama bakalım hayırlısı olsun 🥰