dahlia-21 Bayanlar tesettür hamile giyimde önerebileceğiniz marka var mı ya da instagram da sayfa falan
[silindi] dahlia-21 hamiel giyim degil ama heqa diye bir internet sitesi var baya bol genis kaliplari modelleri var oranin fiyatlae biraz yuksek ama
Burcuckmk dahlia-21 35+6 dayim asla uygun bisey bulamadim lc wakikiden bir iki hamile pantolonu aldim normalde de kilolu bir insan olduğumdan hala ayni tuniklerimi giyiyorum ama artik baya dar ve kisa gelmeye başladılar
Kaderimm dahlia-21 Ben genelde tofisa dan alisveris yapıyorum uygunda hele şu sıra acayip indirim var giydigin bedenden 1 2 beden büyük alabilirsin
kaderelmci dahlia-21 hamile giyim olarak bildiğim bir site yok ama eliza moda diye tesettür sitesi var ben elbise aldım ordan hamilelikten önce de alışveriş yaptığım bir siteydi fiyatları çok uygun çoğunlukla da indirim oluyor şuan da indirim var yazın çoğunlukla elbise giymeyi düşünüyorum ondan bedenimden büyük sipariş verdim bi de lcw nın hamile pantalonundan aldım bir adet gayet kullanışlı oda tavsiye ederim
Cicikus1 Kızlar ben alldaydan bakıyorum, tunikler var diz altı. Normalde aldığım bedenin 2 beden büyüğünü almayı düşünüyorum. 38 işe 40 veya 42 alicam. Fiyat olarak uygun en azindan.
nurdane3504 dahlia-21 ben tesettürlüyüm ama hiç kıyafet almadım kendime genelde hep salaş standart beden alırım zaten 30 haftalığım şu an hepsi hala oluyor ama sandy takımlar var siyah alabilirsiniz mesela her yerde giyilir belli de etmez eşofman altları da beli lastikli oluyor