Melike111111 Kızlar vajina ve koltuk altım aşırı karardı. Çatı muayenesi olucam çok utanıyorum. Bi anda neden bu kadar kararır ki sonradan geçer diyolar ama inşallah geçer :(
Havva-61- Melike111111 vajina kararması değilde koltuk altı bendede karardı sinozun kremini kullancam dogumdan sonra beyazlatıyor
Seyma46-46 Melike111111 benimde vajinada oldu normalmiş hamilelikten sonra geçer diyorlar. Muayene değil de normal doğum olursa bende nasıl olacak diye çekiniyorum.
Aslhn12 Melike111111 bunlar normal şeyler. Daha sonra beyazlıyor yapacak bir şey Yok utanmayın doktorlar çok gördü böyle zaten bi bizimki değil. o Doğum heyecanıyla da orası akmış karamış Umrumuzda olacağını zannetmiyorum kafaya takmayın kızlar ya
Omerhatice Melike111111 utanmana gerek yok canm merak etme gebelikte olan durumlar bunlar 🤦♀️ bende oğlumda bisey olmadi kararması falan ama bu gebeligimde vajinal bölgem acayip karardı. Beyazlatici bir krem var baya tavsiye edilen memnun görülen onu favoriye aldım nasipse dogumdan sonra onu alıp kullanicam 😊
Adalet-22 Melike111111hiç sorun etmeyin. Onu görmezsiniz bile doğumda. İlk hamileliğimde de öyleydim şimdide. Kırkın çıkınca geçiyor.
Omerhatice Melike111111 markası moringa canim White cream cilt beyazlatici krem Diye geçiyor netten yorumlarına falanda bakarsan çok güzel miş baya tavsiye eden var bunu kullanicam nasipse 🙏