Tombis Gebelikte progesteron u düşen var mi? 1 hafta önce doktor progesteron ve hcg baktı hcg1796 progesteron 20.70 çıktı bu cuma tekrar baktık beta hcg 4165 progesteron 11.76 olmuş Böyle birşey ile karşılaşan var mı?
Menas Benim kanamam başladıktan sonra baktılar 3.45 e düşmüştü.bu hormonun düşüklüğü kanamaya neden olur ve bebegin tutunmasını engeller diye biliyorum.
Tombis Menas Kanamam yok şükür.ama yine de tedirgin oldum içten kanamada yok.neden böyle olmuş olabilir sonucu doktora gösteremedim doktorun mesaisi bitti🙁
Menas Tombis doktor acil bi durum için telefon numarası vermedi mi peki? Benim 3 e düştüğünde tek dedikleri..ilaç için geç kalınmış oldu...ama benim kanamam vardi işte nerdeyse 20 gün sürdü.yüksek olması iyi diye biliyorum.insallah normaldir boyle olması.çok bilgim yok.progestana bakmiyolar bile .benim hiç bakılmadı bunda yine..iyi doktorun ilgili ona da bakıyo ne güzel
Rain81 Tombis 6 haftalıktı Dr düşük dedi, en başından yani.. bebeğin tutunabilmesi için progesteron verdi ve bol bol dinlen iş yapma dedi, 3 ay kadar kullandım ve dikkat ettim bişi olmasın diye, şimdi 32 haftalık olduk Allah’ın izniyle 🙏
Menas Tombis kaçıncı haftan peki? Yarın hemen bi doktora git .kimisinde düşüyo bu hormon 4.aya kadar progestan kullanabiliyo.4. Aydan sonra bebek anneden almiyomuş progestani kendi üretiyomuş.
Pinaryyim Doktorum ne olur ne olmaz diye 5.aya kdar kullanıcaksın dedi progestan hapı sabah akşam 200mg alıyorm.şuan bir sorun yok ama tedbir için
Menas Tombis sıkma canını bi problem yoktur inşallah kanaman yok sonuçta.güzel haberlerini bekliyorummm
Sedanindenizi Menas Emel38 Masallah😁 Gecen hafta bir gun bende ayni cok iyi bir gun gecirip endiselendim bebegim yerinde mi avaba niye vucudum gayet iyi falan diye eşim cok dalga gecmisti😆 Hamilelik hastalik hali degil tabi ki cok rahat gunlerimizde olacak icinizi ferah tutun bebisiniz gayet iyidir. Saglikla kavusmak dilegiyle😊
Tombis Menas Gittim ilac yazdı bakalim hayırlısı canim sorduğun için teşekkür ederim.bebek göründü kalp atışı için gideceğim bir sonraki haftaya
Menas Tombis çok sevindim 🙂 lekelenmeler olmadan kontrol edilmesi çok iyi olmuş.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.