Nisnisa Arkadaşlar henüz doğum yapmadım. Bebeğimi doğduğu andan itibaren reflü yatağında yatırmak doğru diye düşünüyordum ancak aile hekimi hemşiresi sadece reflüsü olan bebek yatırılır. Omuriliğinin şeklini bozarsın dedi bana bu doğru xir bilgi mi
mlkkk Nisnisa alakası yok niye bozulsun omuriliğinin şekli bebek kayıyor diye öyle demiştir belki ama bebeğin kaymaması için olanlar da var ki zaten hep göz önünde olacak doğduğunda kusma olayı çok oluyor o yüzden reflü olsun olmasın bende kullanacağım
1anne-2bebek Nisnisa omuriliğinin sekli yastık kullanınca bozuluyor canım reflu yatagı ile değil oyle.
cryingbaby Nisnisa kafasinin altina yastik koyarsaniz oyle olur, yarin dogumum var ve reflu yataginda yatiracagim ilk 6-7 ay. reflusu yoksa bile olmasin
Arzu912 cryingbaby ve kesinlikle kafası yamuk olmasın diye yastık alın. Ben sağa sola döndüremedim sürekli kucağımda uyuduğu için aynı yerde kaldı ve kafa şekli bozuldu. Şimdi düzeltmeye çalışıyoruz
Nisnisa cryingbaby bende sizin gibi düşündüm gece gündüz onda yatırabiliriz değil mi ya, bu arada allah yardımcınız olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyruz
Ozlem23 cryingbaby arkadasim almış kullandım ben çok memnunum dedi banada hediye aldı hatta bakalım gorucez
cryingbaby Nisnisa ben dogum yaptim, 12 gun oldu, 12 gundur reflu yataginda yatiriyorum hemuz daha 1 kere kustu yediğini. Kesinlikle faydasini gordugume inaniyorum. Bide salona odaya tasimak kolay oldu, hep yanimizda geziyor nerdeyse
Ozlem23 Nisnisa yatırılır tabikide niye yatırılmasın dümdüz yatak hem çok emerse falan kusmasini engeller bende doğduğu andan itibaren Reflü yatağında yatırmayı düşünüyorum
Arzu912 Nisnisa şuan kendisi dönüyor bebeğim. Hiç aklıma gelmemişti alırken ama baktım dönüyor dokunmuyorum
Nisnisa Arzu912 tamam alayım o zaman ya uzmanların ne dediğide belirsiz bebekleri sağa sola yatırmayın soluk alamaz diyenler var kimisi sırt üstü yatırmayın hep kafa düzleşmesi olur diyenler var
mmek_2014 Ben ilk günden itibaren reflü yatağında yatırdım oglumu. Şu an 5 aylık hiç bir sıkıntı olmadı. Yastık kullanmak omuriligine zarar verir reflü yatagı degil