Birannebirbebek7 Kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı yaşadığım yer aşırı sıcak klima kullanmak zorundayız iki haftaya bebeğim doğacak ve nemlendirici şart ne alayım bilemedim
okunmusciklet Birannebirbebek7 deerma f426 aldık biz çok memnunum içine esansda damlatabiliyorsun buharıda güzel veriyor ve sessiz
Birannebirbebek7 mlkkk bende deerma bakıyordum ama yorumların yarısı memnun yarısı degil emin olamadım
Birannebirbebek7 okunmusciklet deerma yorumları yarısı iyi yarısı kötü olduğu için emin olamadım siz ne zamandır kullanıyorsunuz
mlkkk Birannebirbebek7 ya aslında doğruyu söylemek gerekirse ben kendim iiin deerma f600aldım başlarda memnundum ama sonradan bana yetersiz gibi geliyor özellikle şu Sinbonun mavi nemlendiricileri var sah 6107 kodu kaynanamda ondan var baktım benimkinden çok daha iyi buhar çıkışı daha çok beğendim hem daha uygun hem daha iyi nem veriyorlar o tarzlara baksan daha iyi olur canım
okunmusciklet Birannebirbebek7 daha düzenli olarak kullanmadım bebeğim doğmadı daha ama 2 3 gün denedik gayet güzel 🤷🏼♀️
Birannebirbebek7 mlkkk bende şimdi kanz marka buldum zaten 2 ay kullanıcam sonra tayinimiz çıkacak gitcez kullanmıcaz