YelizMami Şuan 19 haftalık hamileyim önümüzde de kurban bayramı var o yüzden öncesinde mi alıyım sonra sında mı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim 🤰🏼🤗❤️
Belissima YelizMami ben kurban sonrası odayı tam takır eksiksiz halletmeyi düşünüyorum. 5 aylık hamileyim ufak tefek obur zıvırlarını alıyorum arada ;)
ozgeya YelizMami birçok marka 1,5-2 aydan önce teslim etmiyor.ben 25 haftalığım önümüzdeki hafta gidip alıcaz.teslim edilene kadar zaman geçmiş olacak çünkü.
HamisMervis Kubra_dmrr bende 26. Haftamda aldım 30. Haftamda kurulacak inşallah:) bence uygun bir zaman sonra da bebiş eşyalarını yıkayıp yerleştireceğiz 😊
Deletedmom_879 YelizMami od yapmadım sadece besik yaptırıyoruz onuda dun begendim daha 37 haftalikta hamileyim
Babies16 aesma bende cilekten romantic serisini aldim oda olarak besik olarakta beyaz sallanan besik.ama tabi mezamana gelir blmiyrm sizin kuruldumu acaba tamamen herseyi tam mi .ben yatagini uyku setini flnda ordan aldm ins memnun kalrm
Babies16 YelizMami bend e26. Haftama girdim.bu hafta siparisi belirledik zaten 15 gun 1 aya anca gelir heralde
aesma Babies16 evet geçen hafta kuruldu bayıldım odaya girip girip çıkıyorum 🤗 biz geç kurulmasını istedik odaya boya falan yapacağız diye ama normaldede 1 ay falan sürüyormuş kurulması
Epelinkiran Ben 26. Haftamdayım bi ay sonra başlıcam odasını yapmaya. Boya badana fln yapıp öyle alıcam ztn ikeadan direk almayı düşünüyorum. Ben odayı şuan çalışma odası olarak kullandığım için kpssnin geçmesini bekliyorum 😊
ozgeya aysgl24 ellerinde stok olarak varsa geliyor da bizim beğendiklerimize hep geç teslimat dediler.biz de iki gün önce aldık ama ağustosta teslim edilecek.