Byby99 İlk srzeryanını olanlar kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz? Genel de kaç haftalıkken sezeryan yapıyorlar
Muge01 20 mayısta inşallah 🙏 genel olma bence uyanınca agrıyla uyanıyorsun ama spınal olursan en az 6 saat rahatsın agrın olmuyor
Byby99 cryingbaby sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 bizde gün sayıyoruz inş bize de 38. Hafta için gün verir
Fidan19911991 EdaYade Doğum sonrası nelere ihtiyacınız oldu acaba yazabilir mısınız rica etsem korse falan taktınız mı hemen
EdaYade Fidan19911991 doğum sonrası ihtiyacım olan şey depend oldu korse hemen takılmıyor dikişlerin ağrısı vs zorluyor insanı
_merveksk Merveysel15 yok bacağimla ilgili 7 yasinda bir trafik kazasi geçirdimde kalçadan bacagim kirildi korkuyorum bel alti olmaktan o iğneden
_merveksk Merveysel15 Tesekkür ederim inşallah hepimiz☺ oyüzden tehlikeye atmak istemiyorum genel olmak istiyorum bende isterdim çocuğum doğduğunda hemen görmek ama işe nasip degilmis
Merveysel15 _merveksk bende genel anestezi olacağım belimde 2 sene önce fıtık patladı o günden beri sürekli bel ağrısı yaşıyorum normal doğum ve belden iğne yapmayı doktorum önermiyor o yüzden genel anestezi ile doğum olacak
Cansuu26 Genelde 38 haftanın tamamlanmasını bekliyor doktorlar.Ancak bir sorun varsa daha erkende alabilir bebek gelişimini tamamladıktan.Benim ilk doğumum 39+1 de olmuştu