Kubrabork Suan 20 haftalik hamileyim yarin detayli ultrason var bu ilk hamileligim nasil yapiliyor vajinal muayene mi yoksa sadece ultrason mu merak ediyorum bilenler benide bilgilendirebilirmi 🥰
ogrencianne35 Kubrabork bebeğinizin organlarına ve gelişimine detaylı bir şekilde bakılıyor vajinal muayene yok
_Elifffffff_ Kubrabork karından ultrasonla bakılıyor cnm ac veya tok olman önemli değil ama çokta hareketli olmasın bebeğin ki ölçümleri kolay yapsın doktorun. Uzun uzun her organına bakıyor inceliyor doktorun suyunuza rahim agzinizi falan ölçüyor
Hyrynur ogrencianne35 gerekliliği varmı çnkü kan tahlilide yapıldı gayet gzel ddi detaylı ultrasyona sıra bulamadm
Durunbigeldim Hyrynur tabi ki var kanla bir değil ki. Doktor dakikalarca inceliyor bebeği sizde görüyorsunuz
Kubrabork Hyrynur doktorum gecen ayki muayenede aldirmisti banada randevuyu bebegin organlarina falan bakilacak diye soylenince bende faydasi olur diye dusundum .
ogrencianne35 Hyrynur ay doktorlara kalsa bizi yolmak için her şeyi yaptırıyorlar 350 tl vermiştim ben 21. haftada 29.haftada bu sefer de doppler istediler gidip devlette yaptırdım özel de gene 350 tl istediler çünkü çok saçma alırsınız sıranızı inşallah devlette
Kubrabork ogrencianne35 o doppler dediginizde ne yapiyorlar mesela bu ultrasona bakaraktan farki neymis ki 🤔
Hyrynur ogrencianne35 ben yaptrmayı dşünmüorm zaten riskli gebeliğim var muayneye zor gdiorm kan tahlillerim temiz çıktı ilk kızımda ben detaylı ultrasyna bile grmemşdm
Kubrabork _Elifffffff_ ayy peki onda vajinal muayene varmi ben hic alisik degilim ya boyle muayenelere cok geriliyorum 😬
kelebeklerdeniz23 Kubrabork hayır vajinal muayene olmuyor sadece doktor ultrasonla bakıyor. Bu arada gerekli bir işlem kalp mide beyin burun göz üst dudak alt dudak el ayak parmak sayısı a’dan z’ye bakılıyor yaklaşık 1 saate yakın sürüyor
Kubrabork Ayy hepinize tesekkur ederim rahatladim internette degisik seyler gordum en azindan yaptiran annelere sorabilmek cok iyi hepinize tesekkurler ❤️❤️🤰