Sedacayli Kızlar selam Şu an 36 haftalık gebeyim ve bebeğimin kilo alması lazım erken doğum riskim var. Bebeğe anne karnında kilo aldıracak besin önerileriniz nedir ?
DenizSayer Sedacayli kaşar peyniri muz yumurta süt ceviz badem somon balığı pekmez ve polen özellikle somon yediğim zaman bebeğin kilosunda artış gördüm
kisiminbahari Sedacayli yumurta kaşar peyniri muz sade soda meyve ceviz falan bol bol tüketmiştim 37 haftalıkken dogum yaptım ikizlere genel olarak kilosu iyiydi
Minik1bey Sedacayli Kaşar muz çiğ kuruyemişler özellikle ceviz badem fıstık kefir yoğurt süt bal bildikleriö ve tükettiklerim bunlar canım. Bebeğin kaç kilo şuanda. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Sedacayli Minik1bey bebeğim şu an 2.5 kilo ama biliyorsunuz 500 gram aşağıda ya da yukarıda da olabiliyor olası düşük kilo riskine karşı tükettiğim besinlere dikkat etmek amaçlı önerileriniz yardımcı olacak. Çok teşekkür ederim 🥰❤️💖
Minik1bey Sedacayli Anladım canım haklısın tabiki hertürlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekiyor 🥰 Dediğim gibi ben bunları tüketiyorum şimdilik bir sıkıntı çıkmadı kilosunda inşallah sizinde bir sıkıntı olmaz 🌸