Linam2021 Kızlar malum bu aylarda balığı yemek zor ve bulmak da zor ne yapıyorsunuz? Balık olarak tercih ettiğiniz neler şu an? Balık yiyemiyorsaniz yerine ne yapıyorsunuz?
Eymenbby4 Linam2021 canım adımı unuttum ama benim kaynım balıkçı Edirne’de o bize getirirdi ilk hamileğimde artık öğğ gelmişti büyük iri balık çok bulunuyor veya sarı kanat denizci tanıdığınız var ise onlar kilo kilo verirler ellerinde çok kalıyor satılmıyor
PurpleTail Linam2021 ithal somon alıyoruz balık haline soğuk zincir bozulmadan geliyor.Bulamıyorsanız bol bol ceviz tüketmeye çalışın
Minigim-ben Linam2021 levrek alıyorum canim balıkçılarda oluyor hala çok şükür, migrosta da vardı. Tabi tazelik konusunu bilemiyorum.
Linam2021 PurpleTail ithal somon aldığınızda donmus mu oluyor ben balicilarda baktığımda dönmüş değildi?
PurpleTail Linam2021 yok donmuş olmuyor bulunduğumuz yerde sadece Çarşamba günleri balık hali açık, o gün gelen balıklar tezgahlara veriliyor ve tükeniyor o sebeple çözünen balık ertesi güne kalmıyor.
Hale_ee Linam2021 evet. Burada kokulu olmalarindan sikayet eden postlar okumustum ama bunda koku olmuyor. Buarada 2 gunde bir kullaniyorum. 1 gun balik yagi, diger gun decavit iciyorum.