Eymenbby4 Gulmom çevreye bakma sen 30haftaya kadar erkek denilip kız olanı duydum buralarda doktor en iyisini bilir her kontrol de bakar zaten seni bilgilendirir ama kız ize kızdır Allah hayırlı evlat etsin 🌸
[silindi] Gulmom ben 13+4 de kız olduğunu öğrendim doktoruma dedim 16.haftada değişir mi acaba dedim ben dediysem değişmez dedi😅 bakalım değişcekmi değişmicekmi 🐣
Pelin__1 Gulmom genelde kızlar çok değişiyor. 11.haftada kız dedi dr ama 13.haftada pipi gördük 😃 Erken belli olan genelde erkek okuyor yani çok erken değişebilir
Gulmom Eymenbby4 amin insallah sağlıkla kucagımıza alırız insallah 😊🤲🏻 cevremde oyle diyo bakalm ilk cocuk diye merak cok 😁
Gulmom Gokcecelik yaa kacıncı hafta da erkek dedi sonra 😊 bi daha ki kontrol 1 ay sonra o zzaman kesinlesir heralde cinsiyet farketmiyoda merak iste 😀
Gokcecelik Gulmom evet insan merak ediyor:) ben nifty testi yaptırmak durumunda kalmıştım o testte 15.haftamda öğrendim. Bugünde detaylı ultrasonun vardı gördüm tam olarak pipisini🥰
Denizcyc Ben 12 haftalık olmadan öğrendim kız olduğunu 24 haftalık olduk değişmedi 😊 Ama tabi şu an bir şey almak için erken olabilir değişme ihtimali var.
edasaribek detayli ultrasona girene kadsr hep kız dediler 2 doktor degistirmistim detaylida erkek oldugu ortaya cikti allahtan hicbise almamistim🙈🙈 simdi ogluşuma kavusmama 23 gun kaldi🦁💙
Milenka Gulmom cinsiyet 16.haftada netlesirken .Çünkü organların gelişimi 16.haftada bitiyormus Kız demek çok erken değil mi 🙄 Erkek olunca daha erken söyleniyorda kızda doktorlar tam emin olmak istiyor. Bence değişme imkanı olabilir
tontirik @Pelin__1 11+4 bugün gittik kız olabilir bacak arasında bişey göremedim dedi. 16 da gidicez tekrar. Bakalım bizim prenses hala prenses olarak kalacak mı?😅😂🤪
tontirik @Pelin__1 hahaha bende dikkat ettim bişey görecek mi diye. Baktım bende bişey göremedim ama çok erken tabi. Hayırlısı artık inşallah 16 da netleşirde alışveriş yaparım😍 bizimki dönüp duruyor kesin net göstermeyecek küsmüş bize🤪
sosi5 tontirik ilerleyen dönemlerde 3 haftada bire düşecek ya bu 16 dan sonra 5 hafta sonra çağırırsa bilemem tabi haklısın sende ilk bebegin mi