Ozlm35 Kzlarrr ya bakarmsnz benim bebegim 32+5 oldu bugun ama doktor 34+2yle uyumlu ve 2450grm olmus gebelik sekerindede sınırda oldgum icin doktor ben bole istemiorum diyip biraz kzdı cokmu kilolu sizin bebeklerinizin kilosu nasildi 32haftada ki bnmde 32 bitio yani
NaimeYilmaz Ozlm35 gebelık sekerı varsa dıyet beslenıyorsunudur bebegn saglıgı için ona ragmen böyle oluyorsa genetık demek 🤷♀️
Belissima Ozlm35 maşallah bebeğinin kilosu çok güzel neyle besledin :) Doğumdan sonra zaten kilo veriyorlar. Bence gayet iyi doğurcan miniği :)
Arasinannesi Ozlm35 benim 34. Haftada 3.150 gramdı bebeğim. Gayet sağlıklı ne şeker var ne başka birşey. Sadece büyük bebişler :) Güzel düşünmek lazım biraz hemen kötüye yorma 🙏
Sibelselim Ozlm35 Benimde 34 haftadayim 3 kilo olmus bebegim. Seker de yok. Genetik faktorler etkili cunku esimde 4.5 kilo doğmuş. Seninkide belki genetikdir
NaimeYilmaz Ozlm35 onu yapınca fark eder hemen zaten . Şeker oldugu ıcın kacamak yapmamaya gayret gosterın bebegn saglıgı ıcın 🌸
Aliasafinannesi Sibelselim sezeryan mi normal mi olacaksınız peki. Bende 36 +2 yken 3 kilo 360 gr di. Baş geliş pozisyonunda. Doktor iri dedi. Kararsız kaldım doğum sekline
Ozlm35 Aliasafinannesi bilgi vermdi dogm konusunda boke gderse sezeryan olir dedi sadece suan bas asagi pozisyonda zaten
Sibelselim Aliasafinannesi Dr suan birsey demedi. Sadece dönmezse sezeryan ile alirim dedi. Suan cati muayenesi olmadim. Bakalim nasil olcak 😊
Deletedmom_879 Ozlm35 canim benim benim tam o haftada 2600dü ve haftasıyla uyumlu dedidoktor sn diyetini yap ona ragmen aliyosa sıkıntı yapma napacan almasin kilo diye yemeden icmedenmi kesilecen
Ozlm35 Deletedmom_879 bn arada kaciriorm ister istemz canm tatli seyler istio yada dsari cknca yemek zornda kaliorum ondan doktrda korktnca napcagmi sasrdm
HicranKzn Ozlm35 canım benimde 32+3 de 2400 gramdı doktor hiç öyle iri kilolu şeker mi falan demedi. Maşşallah annesi iyi bakmışın dedi. Şuan 36 daha daha fazla haftasından 2-3 hafta önde ama hala kötü yorum yapmadı ve hala normal doğum dedi bakalım yarın kaç olmuş🙏🏼🤗 moralini bozma genetik yapıya bakıyor bu iş
Ozlm35 HicranKzn ay insallh ya neblm surekli kzio acaba diorim fazla kiloya ve sezeryaba karsi diemi bole ypio
Deletedmom_879 Ozlm35 annemimde sekeri vari gebelikte 4 kilo dogurdu valla diyet yaptigi haldr napalim bebegin alimini nasi durduralim yani o kadar sitres yapma bence canım