Kardelen1cengiz 9+3 haftalık olduk kasık ağrılarım var 2 3 gündür sizce doktora gitmelimiyim internette normal yazıyor sizdede oldu mu
Nurssss Kardelen1cengiz çok normal ben agrıdan kıvrandım soguk terler doktum korkunctu düşük yapıyorum kesin dedim hiçbi problem yokmuş yinede siz çok şiddetli olursa doktorunuza sorun ama normal 27 haftalıgız biz şimdi hiçbi sorun olmadı😊
Kardelen1cengiz Nurssss ne zamana kadar sürdü sizin bide mide bulantınız oldu mu olduysa size ne iyi geliyordu
Meyracukurmaraz Bende olmuştu hatta kahverengi leke de olmuştu o haftalarda normalmiş. Tabi şiddeti artarsa yinede Bi gidin
Kardelen1cengiz Meyracukurmaraz çok şiddetli değil ama rahatsız edici yok öyle lekelenme falan olmadı nezamana kadar oluyo peki
Pdselin Kardelen1cengiz 30 haftama giriş yapıcam yarın hala kasıklarım çok ağrıyo, katır kurur ses geliyo bazen. En baştada kaşık ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğumu öğrenmiştim öyle söyliyim size
Nurssss Kardelen1cengiz 12 ci haftaya kadar sürdü agrılarım çok şükür bir hafta oldu bulantı onda da çubuklu kraker ayran yedim içtim🙂