Kardelen21 Merhaba arkadaşlar 37+4 haftalık hamileyim bugünki kontrolde açılma başlamış dedi doktor açılma başladığında doğum tahmini kaç günde gerçekleşir bi fikriniz varmı ?
Cicilibicili Kardelen21 benim de 37. Haftada 3-4 cm açıklığım vardı. Ben hemen olur diye düşünmüştüm 2 hafta sonra doğum yaptım. Hiç belli olmuyor o durum valla ☺️
Kardelen21 miskokulum1 alttan muayene etti çok şaşırtıcı ama hemende açılman başlamış dedi benimde ilk hamileliğim olduğu İÇİN çok anlayamıyorum aslında ne olup bittiğini
Kardelen21 B-s123 sanırım normal doğum isteyenleri alttan muayene ediyorlar. Çünkü ben 35de gitmiştim 37de doğum şeklini konuşalım dedi ve bugün doğumunu nasıl istiyorsun diye sordu önce sonra muayene etti
Kubra5734 Kardelen21 acilma basladgni anladnmi yada herangi bir agrin sisin varmiydi benimde 37.3um dun geceden beri migdem agriyir ve alt tarafta cok baski hissediyorum ve vajinam agriyor
Kardelen21 Kubra5734 açılma başladığını anlayamadım çünkü deneyimsizim ama son 1 haftadır çok fazla sancım oluyor. Ben yalancı doğum sancıları olduğunu düşünüyorum onların çünkü düzensizler.
Cicilibicili Kardelen21 benimki öyle sürdü😅 ben de ilk açılma oldu diyince hemen annemi çağırmıştım. Her gün doğuracak mıyım bugün acaba diye yatıyordum yatağa 😊
ebrarecem Açılma hızı kişiye göre değişiyor. Günlerce haftalarca bekleyen de var bikaç saat yada günde açılan da var. Sancı gelirse süre tut 5 dk ve altında gelmesi doğum demek.
Mom5444 Kardelen21 benim bi arkadaşımın daha 7 ayda 3 cm açıklığı varmış ama 41 haftada doğum yaptı. Hiç belli olmuyor bence bebiş nezaman nasıl istiyorsa öyle geliyor ☺️