Mucizemm-1 Arkadaşlar mrb Progestan 200 mg hapı kaç haftaya kadar kullandınız. 14+6 yim hala devam ediyorum ,benim gibi kullanan var mı?
Sevcan34 Seymakrpnr34 neden kullanıyorsunuz bu haftaya kadar kullanılıyor mu cnm benim de salı günü agrıyla gittim 22 haftam da açılma var dedi Proestan kullanıyordum bıraktı hemen anında açılma yaşadım hastane de yattım şükür çıktım hala agrım bar ama bu ilacı verdi yine ve bırakır aynı şeyleri yasarım diye korkuyorum sizin ne sorun var 😭
Mucizemm-1 @lentil 12 haftalikta doktora gittiğimde çocuğun eşi plasenta aşağıda oldugu icin devam et demişti
VeraVrea 25 bitiyor aynen devam.. rahim Y şeklindeydi benim ve başlarda bikaç hafta hafif kanamam olmuştu. İyi ki devam etmişim çünkü servikal yetmezlik çıktı.
VeraVrea Mabelbebek evet bir hafta oldu şu an serklaj sonrası. Şimdi iğne ile devam ediyoruz, enfeksiyon olmaması için vajinal kapsüle ara verdik
Mabelbebek VeraVrea benim rahim uzunluğu 20 mm olmuş pazartesi serkilaj işlemi yapacak doktorum. Uyutuldunuz mu tamamen bide kaç gün hastanede kaldınız?
Seymakrpnr34 Gunde birbyatmadan iciyrmm bebegin plesanta icinde klmasini sagliyrms 7 haftalikkn kanamm oldu uc ay o zamndan beri devm ediorum