Ogretmenim7 Kızlar yatak odamız biraz küçük oldugu için maalesef çok heveslendigim sepet beşik yada park yatagı alamıyoruz.Size sorum yine sallanabilen biraz daha küçük ama sağlam bildiginiz bir besık varmı acaba
civciv1520 Ogretmenim7 aynı benim durumum. Portatif anne yani beşik aldım 200 TL sallanan . Bir süre bunu kullanicaz sonra oda yapcam nasipse
Whiteswan Ogretmenim7 https://www.hepsiburada.com/kraft-bedside-yatak-yani-anne-yani-besik-p-HBV00000WR9IV?magaza=%2bMinikoli Boyle bisey alabilirsin canim
Bebekoglueda Ogretmenim7 bizimde yatak odamız dar ve küçük bizede bebek arabasıyla hediye gelen bi beşik var. Kiwi markasının NOVA beşiği. Küçük ama iş görür. Bi bak istersen internetten. Biz beğendik.
Ogretmenim7 irorkay Canım şu sıralar bu kadar fiyata verebilcek gibi degilim o yüzden bakmadım buna🤦🏽♀️
nergiz__ Ogretmenim7 Benim yatak odam da küçük o yüzden şifonyeri çıkarıcam odadan yerine park yatağı koyucam ilk 6 ay daha sonra odasına koyarım beşiği tekrar tekrar beşik almak istemedim ben boşuna
civciv1520 Ogretmenim7 benim aldığım poly baby beşiğinin düz rengiydi evet beğendim 5 ay idare eder bizi belki 6-7 ay kadar sonrasında nasipse odasını hazırlarım