Ozgecomelek Tüm hurafeler yalanmis meğer arkadaşlar çin takvimi rus takvimi ultrasonda bakılan kasık kese şekli ağrıyan taraf felan hepsi erkek olarak belirti veriyor ama Allah’ın izniyle minik prensesim olacak 😍💜
Kodalailesi Sweatbabyyy ben 20+2 yim daha bugün gösterdi beyfendi 12. Haftada doktor kıza benziyor kesin değil demişti o gün bu gündür kapadı bacaklarını açmadı bugün sürpriz yaptı açtı ben erkeğim dedi 😂
Sweatbabyyy Kodalailesi aaa kuzumm ya 😍ya bide ilk ne dese o moda giriyor insan 😀bana da bugün dddi yüzde seksen kız ama bağdaş kurmuş felan gelcek ay netleşir dedi e bn de şimdi kendimi kızım olcak moduna koydum 🤣
Kodalailesi Sweatbabyyy insanın içine doğuyor aslında kızımda da ilk ultrasonda gördüğümde içimden kız dedim kızım oldu. Şimdide ilk erkek dedim doktor 12. Haftada kız diyince eşim başta olmak üzere herkes kıza alıştı ama ben her zamn ben erkek hissediyorum dedim aslında 1 kız daha istiyordum ama hep erkek hissettim erkekmiş😂
Aslideryaltun HappyMom Benimde başımdan aşağıya tuz döktü Annem haberim yokken. Elini saçına götürürsen kızmış, yüzüne götürürsen erkekmiş. Ben saçıma götürmüştüm ve kızımız olacağını öğrendik. Makas testin de de kız çıkmıştı. Sanırım doğru 😂
Seymik Masak bıcak testinde kız cıktı, yuzuk cevirdik kız cıktı, bebek sanırım solumda o da kız belirtisi. Doktor bugün dedi ki erkek olabilir 😂 14 haftalık daha net belli olur mu bilmem ama bi cıkıntı var gibi dedi kıza hazırlamıstım kendimi 😂
Sweatbabyyy Kbra_em ya peki yüzde kaç verdiler kız derken 😂şimdi bn de şüpheye düştüm heveslendim kuzım olcak diye ☺️Yüzde seksen kız ama gelecek ay netleşir dedi
mommasBoys Papatya_12 nasip canım önemli olan hayırlı evlat olsun 🤲🏻 Ben oğluşumda öyleydim özellikle ızgara et köfte arardım sürekli🤤 şimdi ise ağzıma sürmüyorum 🤢
Dilaradiri HappyMom HappyMom sırt üstü yatıyormuşsun kalkarken eğer sağ tarafa kalkarsan erkek sol tarafa doğru kalkarsan kız oluyormuş. Çoğu kiişinin doğru
Zeynep0886 Pambix yok walla benim ilk hamileliğimde de tüylenme olmadı onlar kişiden kişiye değişiyor bekarken lazer yaptırmıştım iki hamileliğimde de hiç bir fark olmadı tüy konusunda
Zeynep0886 Nadide87 hatta belirtilerin bile önemi yokmuş benim ilk hamileliğimin tam tersi belirtiler oldu ama cinsiyet aynı 😁
Nadide87 Zeynep0886 Allah ne dilerse o oluyor tabiki… peki kesenin şekli vs bazı teoriler var onlar tuttu mu?
Pambix Zeynep0886 Benim oğlumda çok tüylendi özellikle göbeğim ve göğüslerim.bormalde olmaz.bunda da aynısı oldu diyorum ikincisi de erkek 😀😀 Dr biri erkek biri kız dedi bakalım ne cikcak
Zeynep0886 Glsm48 inşallah bende öyle diyorum artık yada kız günü güzel oğlum olacak çok narin ve yüsyuvarlak yüzü de var zaten😊
Zeynep0886 Pambix ya ne güzel bende hiçbir erkek belirtisi yok ama erkek dedi doktor hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 😊
Drysglm98 alpinannesiii ya evet o bende de oldu bide ben yüzük testi yaptım oda doğru çıktı. Tâbi Rabb’im daha bilir herşeyi ama tuttu işte