SemraYilmazErbek Bebeğim 19 haftalık ilk gebeliğim ama o kadar hareketli ki maşallah yerinde durmuyor ve dışardan elimizle de hissediyoruz hareketlerini dirsek atıyor yer değiştiriyor özellikle ben acıkınca ve yemek yerken çok hareketli sizde de var mı bu tarz
Gamze612 SemraYilmazErbek ilk hareketleri ne zaman baslamisti canim..ben de 16+4 um hala tik yok. Gecen gun cok yorulmustum kramplarim oldu iki gun, bi de ondan korkuyorum🙁
SemraYilmazErbek Gamze612 18 haftalık ilken başladı yek yük ama bu hafta efsane her elimi koyduğumda vuruyor 🙃
SemraYilmazErbek Demetolukcu bana Benin hissetmem garip geliyor çocuk Bakü ilk gebelikte 21 haftalıkken hissedilir yazar her yerde ama zayıflıkla doğrudan alakalı deniyor şimdi
Aycelf2 B3nde 19.haftadayim 16.haftadan beri hissediyorum bazen gazla da karisiyor ama bebek hateket edince anlasiliyor sabredin 22 haftalata kadr hissetmeyenler var vucut yapisiyla da alakali
Kanarya Yaaa çokkk güzelll bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu🙏 16.haftamda başladım hissetmeye, şuan 17.haftalığız. 1haftadır her hissettiğimde beni benden alıyo😍 Çok değişik bi duygu💙
Demetolukcu SemraYilmazErbek 54 kiloyum karnimda hic yok doktor 20 li haftalardan sonra hissedersin dedi