zehranurr Kızlar 1. Doz ağrı yapmadı bugün 2. Dozu yaptırdım kolum kopacak sanki öyle bi ağrı var. Ağrının geçmesi için önerileriniz var mı?
Ates21 zehranurr Bende hiç bı şekilde ağrı yapmadı 2.ci dozu da oldum ama burda okuduğum kadarıyla parol iç buz koy koluna
hellobaby0 zehranurr buz kompleks yap Ara ara ve aşı yerini ov hafif hafif ilacı dağıt kolunun üzerine yatma 3 gün normal 3 günü geçerse görün mutlaka doktora 🥰 geçmiş olsun
Minikturtageliyor zehranurr benim ilk doz çok ağrı yapmıştı. Bu gün 2. Dozu oldum yavaştan başladı 🤦🏻♀️
zehranurr Minikturtageliyor vuruldum eve çıktım ağrı yavaş yavaş sardı kolumu şimdi omzumdan bileğime kadar ağrıyor🥴🥴 ilk doz çok iyiydi hiç sorun olmamıştı.
asyahumam zehranurr benim birinci doz çoook agridi ama bugün ikinciyi oldum şu an sıkıntı yok tabi belli olmaz bir gün sonra falan çıkmıştı diğerinin ağrısı. Kolum kalkmıyordu valla biz falan koymuştum inşallah aynısı gibi olmaz
Minikturtageliyor zehranurr hemşire ilk dozda nasıldın demişti, bende ağrılı diyince Buda aynısı olur dedi ve öyle oluyor şuan çok fena🥺
mucizemmmmmmmm zehranurr benimde ilk dozda çok agrimisti aşırı derecede ikinci dozda hiç hisetmedim ağrısını
Minikturtageliyor zehranurr ahahahahshsjsjj bende çok istedim sağdan vurulmayı soldan vurdu pis kadın 🥺