emiras59 Kızlar Hepsiburada da Philips Aventin biberonu 70 TL ye kadar düşmüştü bende sipariş verdim cam gözüküyordu görselde ama plastiği geldi sipariş verip eline ulaşan var mı? @nergiz__ sizin yorumunuzu görmüştüm geldi mi kargonuz?
asyahumam emiras59 ben bilerek Pp aldım çünkü bebeğin yüzüne düşebilir ve ağır cam olan. Tecrübeli anneler de plastik almış hep tabi ben taa ocakta almıştım 50 tlydi her şeye zam gelmiş 🤔
nergiz__ emiras59 Benimki daha gelmedi cam değilmiş PP imiş ama bu da sağlığa zararlı değil hafif olması ve sütü hemen soğutmaması avantaj bence, Ben 59 tl ye aldım 260 ml
emiras59 Byzayk0 https://www.hepsiburada.com/philips-avent-natural-pp-biberon-125-ml-0-ay-scf030-17-p-AILEAKM12579?magaza=Hepsiburada
Mom789 Bende trendyolda yaşadım aynısını küçük yenidogan boyunu cam aldım avm den Büyük boyunu trendyoldan aliyim dedim plastik geldi ben yanlış anlamışım
emiras59 Mom789 bende ben yanlış aldım sandım ya demek herkese öyle yolladılar üzüldüm cam istiyordum
mavili123 emiras59 eğer bu linktekini sipariş ettiyseniz bu natural pp yani plastik olan. Cam ve bu pp lerin görüntüsü çok benziyor karışmış olabilir
Sed22-09 emiras59 üstünde pp yazıyor zaten canım ben kendim isteyerek hem küçük hem büyük olanı pp almıştım trendyoldan o zaman indirim vardı 140 tlye gelmişti ikisi
Mom789 emiras59 yok yok sen yanilmissindir maalesef ki kalsin ya kendi tutabildigi donem su falan verirken onunla verirsin plastik atiyor zaten yere sürekli cam al yinede mama için
mavili123 emiras59 isterseniz kalsın ben bilerek iki boy pp aldım. Bebek küçükken cam kullanmak zor olabilir diye birkaç postta da görmüştüm pp alın diye öneriyorlardı. Cam olanları da wee baby den aldım iki boy 😂