[silindi] Haftamdayım 1 hafta önce suyum dışarı aktı hastahaneye gittik doktor acil yatış verdi bol su iç dedi iğneler ilaçlar falan… ne dedilerse yaptım sıvısı artsın diye bol bol su içtim havuç suyu içtim ancak bugün baktı hiç artma olmamış hatta daha da azalmış… doktorum yapacak bir şey yok hamileliği sonlandıralım dedi. Ben yine de uzman bir doktora görünmek istedim. O da belli hastahanede belki sıvı takviyesi yapabilirler dedi. Yarın başka bir hastahaneye gidip öğreneceğim ne olacağını. 14. Haftada bebeğe sıvı takviyesi yapılabilir mi? Acaba böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Zelsonr [silindi] Bilgim yok canım. Ama rabbim yavrunu sana bağışlasın canım benim sağlıkla kucağına aldigin günleri görmek nasip olur inşallah 🤲 Nasıl oldu yani nasıl anladın suyunun aktığını
[silindi] Zelsonr Çok sağolun amin🙏🏼 10 gün önce sabah uyandım aniden içimden sular boşaldı ne olduğunu anlamadım yani birden oldu😔
Aslisila Allah ım bebeğini sana bağışlasın hiç kımıldama yat dinlen hep sen yine de bol su içmeye devam et dualarım seninle Allah ım sizi korusun
Nurayademir Canım İNŞALLAH tez vakitte derdine derman bulursunuz dualrım seninle rabbim yardımcn olsun sağ salim bebeğini kucağına alırsın İNŞALLAH 🤲🏻
Hamileyim-mutluyum [silindi] İnşallah bişey olmaz canım içini ferah tut Allah yardımcın olsun inşallah hemen gebeliği sonlandırmalarına izin verme başka doktora git