Duriko-12 Kızlar merhaba bugün doktora gittim ve doktor bebeğin ense kalınlığı 3.7 dedi radyolojiye yolladı radyoloji doktoru 6.8 burun kemiği 1.5 dedi sonra ben dayanamayıp başka doktora gittim oda 3.7 ölçtü burun kemiği biraz kısa dedi cvs testi önerdi sabahtan beri ağlıyorum morelim çok bozuk bu durumu yaşayan varmı değerlerim sizce çokmu yüksek 😔
tazeanne123_ Duriko-12 niye agliyosun ya zaten yanılma payı var agliyacagina dua et daha faydalı olur senin için
cms_13 Duriko-12 bazen bebek küçükken yapıldığı için ultrasonda yüksek çıkabiliyor ende kalınlığı bi kaç hafta sonra tekrar git
1anne-2bebek Duriko-12 canım bnımde kan testim sıkıntılı cıktı risk var. Ense kalınlıgı burun kemıgı normal cıktı. Sonucta ıhtımal var. Hayırlısı olsun. Niye üzülüp aglıyorsun canını sıkma. Rabbım nasıl hayırlı gorduyse.. Ayrıca down sendromlu bır hastalık değildir. Insallah bırsey yoktur tabı kı hayırlısıyla alırsınız kucagınıza
Duriko-12 thepurple bir Pendik yüzyılda birde Maltepe medical parkta yüzyıldaki iyice moralimi bozdu %100 sıkıntılı falan dedi
vogue Kaçıncı haftadasınız, illa down sendorumu olcak diye bısey yok cok kişi var bu belirtileri yaşayıp sağlıklı bebekleri olan. İnşallah sizinde öyle olur🙏🏻 Haftanız uygunsa hemen iyi bir perinatolaga gidin daha detaylı ve diğer organları da incelerler.
Dudu21 Duriko-12 genetik testte dahi %100 sonuç veriyor diyemiyolar. Ultrasonun yanılma payı yüksek içinizi ferah tutmaya çalısın bol bol dua edin 🙏
Duriko-12 Dudu21 hayır bu şekilde çıktığı için ikili test istemedi zaten yapsakta riskli çıkıcak dedi
zeytinkiz Dudu21 hiç bişey anne karnındaki bebek için %100 diyemez bir çok doktor bunu söyledi özel devlet prof. Doçent gitmediğim yer kalmadı benim 🤷 hepsi aynı seyi söylüyorlar. Sağlıklı dediğimiz bebek için bile %100 diyemeyiz diyorlar
Cigdemss Duriko-12 benim 6 mm isi ense kalınlığı yani şok geçirmiştik . Cvs yaptırdım temiz geldi. Çok şükür şimdi her şey yolunda.
Cigdemss Duriko-12 tarama testi bunlar. Sadece risk hakkında bilgi veriyor. Teşhiş değil. İçinizi ferah tutun dua edin. Drların altında sebep aramaları gayet normal. Ama içiniz rahat değilse test yaptırın.
zeytinkiz Duriko-12 canım yorumları okudum bana da ense kalınlıgı 13 haftada 3.7 dendi burun kemiği ve test istenmesi perinatolojiye yönlendirdi. 15.haftada 7. 2 cıktı amniyosentez öneriyorlar. 21.haftada detaylı ultrasona girdim 5.3 e düşmüştü. Ama yine risk var dendi ben fetal DNA yaptırdım şimdi sonuc beklıorum ama asla moralimi bozmuyorum hep dua ediyorum iyi olacak eminim ben annesiyim hissediyorum diyorum. Bütün organlar sapasağlam şükür ki bu durumda bile aldırabilşrisn dıo doktorlar. Kendini üzme sakın bol bıl dua et ve kadın doguma değil direk perinatolojiye git. İstanbuldaysan Ümraniye devlet hastanesi fetal DNA yı ücretsiz yapıyor. Tavsiye ederim dısarı özelde 2500 - 4000 TL arası fiyatları.