mucizemsin-21 Kızlar ben progestan 100 mg günde bi kere ağızdan içiyordum doktorum fitil olarak al dedi ayrı fitil olarak satılandan mı alcam yoksa bu içtiğim hapı mı fitil olarak kullancam sormayı unuttum 😏
Dnzmira24 İçtiğin ilaci fitil olarak kullanacaksin canım bende kullandım agzdan alındığında sersemlik yapıyor diye aşağıdan koymami istemişti 🤗
a_burcu_bur mucizemsin-21 İnsana tuhaf geliyo maalesef, ilkinde baya zorlanmıştım 🙈 sonra insan alışıyo.
Dnzmira24 mucizemsin-21 Evet o beyaz olan ağızdan alınacak olan ilaç aşağıdan koyacn bide afedersin biraz daha derin hazneye doğru itmen gerekiyor tuvalete falan da gitmiyon onu koyduktan sonra söylediler mi bilmiyorum ama yatarken tuvalet ihtiyacını görüp oyle koy 🙂❤️canım Allah kolaylık versin. Ağızdan almaman güzel bişey beni bayiltiyor resmen o ilaç 😬
mucizemsin-21 Pambix anladım canım bi yanlışlık olurda bebeğime zarar veririm diye korktum sorayım dedim doktoruma soramadım çnkü 😇
mucizemsin-21 Dnzmira24 ALLAH razı olsun canım soramadımki doktor fitil olarak da alabilirsin dedi midem ağrıyınca ama açıklamadı bende ayrı fitilini mi alcam diye düşündüm 😂
Dnzmira24 mucizemsin-21 😀😀 Doğrudur ilk başta bana da demediler bende bı düşündüm ama sonradan jeton düştü 😂 sağlık olsun
a_burcu_bur mucizemsin-21 doktorun her söylediği doğru olcak değil tabi de, benim öyle korkum olmadı 😊 hangi ilacın nası iyi geldiğini bilip öneriyolardır diye düşünüp ne verirse kullanıyorum korkmadan 😝😂
mucizemsin-21 a_burcu_bur tabi öylede hapı mı fitil olarak alcam diye sormadım ona takıldım canım ayrı fitilimi var diye düşündüm😂