Eeeeaaaa Oznur24 5+3 bugün benim kontrolüm vardı yukardan çok küçüktü belli olmadı Altan bakıldı kese gözüktü bayramdan sonra kontrol dendi sağlıklı gebelikse kalp atışlarını duyucam 🙏
Oznur24 Eeeeaaaa inşallah canım. ilk gittiğimde gözükmedi sonra gözüktü bende pazartesi nasipse kalp atışını duymaya gidicem bende
Eeeeaaaa ogluileannesi erkek bebek erken gelişir diye duymuştum ablamın arkadaşıda 4 haftalıkken keseyi görmüş 🙏
Eeeeaaaa Oznur24 inşallah sağ sağlim kucağını alırsın 🙏 şimdi sonuçlarım çıkmış beta 1186🙏❤️ İlk gebeliğim olduğundan çok korkuyorum
ogretmenanne344 Eeeeaaaa ilk kan verdiğimde tam 5 haftalıktı beta değerim 1100lü bir şeydi. Doktor daha küçük olduğu için ultrasonda bakmamıştı. 5+4te alttan muayene olarak keseyi gördüm 😊
Oznur24 Eeeeaaaa benimde ilk gebelik ve hep bir korku var içimde keseyi görecek miyim keseyi gördüm şimdi kalp atışını duyacak mıyım. Herhalde içgüdüsel olarak sürekli böyle oluyor. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımıza.
ogluileannesi Eeeeaaaa canım bilmiyorum valla hayırlısı Çarşamba tekrar gideceğim doktor bir hafta sonra görürüz bebeği herşey yolunda giderse demişti 😇 merakla bekliyoruz 🤲🏻 Benim Betada yüksek çıktı 🤷🏻♀️