EcemUgur01 alininannesiii Henüz almadım ama wee’nin var trendyolda 50-60 arası bir ücreti vardı manuel. Onu düşünüyorum
Naimeismail001 alininannesiii Wee baby almıştım ben manuel uygun fiyata diğerlerine o kadar para vermektense
Mavilotta alininannesiii Kiwi nin elektriklisini aldım. Bir de mochi. Henüz doğum yapmadım. Mamajoo da almayı düşündüm ama kiwi aldım
greybrde Mavilotta kiwiyi baya met ediyolar memnun kalırsınız inşallah sütüm inşallah bol olur doğumdan sonda bende kiwi almayı düşünüyorum
melissara Mavilotta bende kiwinin elektirikli göğüs pompasını aldım kesinlikle harika doğum yapalı 28 gün oldu çok işimi görüyor güzel sağıyor
Mihribancglr alininannesiii ben almadim doğum yapacağım hastanenjn elektrikli göğüs pompasi varmış o yüzden almak istemedim sütüm belki gelebilir sorun olmaz diye boşa masraf yapmak istemedim
canserko Mihribancglr bildiğim kadarıyla sütünüz gelse bile memelerde sertleşme agrı ve iltihap olmasın diye bebek emerken diğerinin de sagılması gerekiyor, bilginize :)
alininannesiii Mihribancglr sadece hastane de gerekli olmayacak eve çıktığınızda da gerekli mutlaka almanız gerekiyor eğer sütünüz çok olursa sağmalısınız yoksa boşa gider
Pambix alininannesiii Avent aldım memnundum acitmiyordu..madela marka da çok iyi ben aventk indirimde denk gelince almistim
Cansuyrm35 alininannesiii lansinoh aldım elektrikli çiftli olandan. Henüz kullanmadım ama kullananlar memnun genelde.
Zeynep0886 canserko ayrıca bazı bebeklerde meme reddi olabiliyor benim oğlum iki gün emdi sonra 10 gün almadı hemde sütüm olduğu halde elektrikli pompa aldım hayatımı kurtardı o yüzden her hamilede olması gerek bence yeni doğanın ne yapacağı belli olmuyor
Sureyya06 canserko benim bebeğim 2 gece hastanede yattı o sırada hastaneye götürmek için aldık son anda fakat sütüm de çok olmasına rağmen bebek emdiği için evde kullanmıyorum çünkü zor gerçekten sürekli kullanmak mecbur kalındığında kullanılacak birşey aslında
[silindi] alininannesiii mochi aldım pratik kullanımlı fazla sütümü sağmak birde sütüm gelmezse sağarak yardımcı olmasını sağlamak için aldım elektrikli ihtiyacım olursa doğumdan sonra lansinoh alırım
Egitimcianne Lansinoh tekli elektrikli pompa aldım .Önceden epey araştırdım ve kullananlardan aldığım tavsiye sonucu karar verdim.Bir de başta pahalı diye almamıştım ama joker indirimi yakalamıştım o ara aldım