Busra45b ben de 13.ve 17.haftamda benzer kanamalar yaşadım. 1 gece boşalırcasına adet kanaması, pıhtılı kırmızı. Sonra leke şeklinde devam etti. Bana da doktorlar bir sebep bulamadılar. Ağrım yoktu. Doktor da rahimde kanama alanı var ama dayanılmayacak ağrın olmadığı sürece korkma, bazı kadınlar böyle kanamalı geçirir hamileliğini dediler. Ben tek doktorla sınırlı kalmadım korkudan 2 3 farklı doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söylediler. Şu an 30+1 oldum, çok şükürler olsun. Bol istirahat, düzenli ilaç, bol su. İlk başta çok stresliydim ama baktım sürekli yatmama rağmen kanama yine oluyor, demek ki böyle geçecek deyip biraz kendimi rahatlattım. Kötü bir tecrübe, Allah kimseye bu korkuyu yaşatmasın ama sonu güzel olur inşallah bir an önce senin de geçer.
Benim kuzenim de 5.ayına kadar aynı kanamaları yaşamış. Benim de 5.ayın sonunda bitti. İnşallah yavrularımız sağ salim kucağımıza gelir, çok stres yapmayın, sizi rahatlatacak ne varsa dua, kuran, kitap, müzik biraz kafanızı dağıtmaya çalışın. Benim ailem de yanımda değildi tek başımaydım. Alabilirseniz ailenizden ev işleri vs için yardım alın, inşallah bir an önce biter gider 🌺