Merhabalar, geçende post açmıştım bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuştu, ben uygulamayı siliyorum, cinsiyet tahmini kaç haftalık kaç aylık yani bebekle ilgili ne okusam ağlıyorum , o yüzden silmeye karar verdim hiç ama hiç iyi değilim halen o kadar kötüyüm ki , atlatamıyorum bi türlü , yapamıyorum yemek yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor geceleri yatamıyorum gözüme uyku girmiyor, bnm elimde bişey yoktu ama kendimi o kadar çok suçluyorum ki, niye oruç tuttum niye çok strese koydum kendimi niye böyle yaptım niye şöyle yaptım diye, ben kendimi yeterince suçlu hissederken eve geldim hastaneden akşam çıktım evime gitmek istemedim Kayınvalidemlere gittim dün eve geldim, geldiğim gibi eşim bana diyor sen yaptın senin yüzünden bebeğimiz öldğ sen ona iyi bakmadın yıkıldım yaa , bebeğini kaybeden bi anneye bunlar söylenir mi , kendime gelemiyorum bi türlü , olmuyor normal hayatıma devam edemiyorum o kadar harap ediyorum ki kendimi , Sizden bu mesajımı okuyanlar yalvarıyorum size bana dua edin, Rabbim bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye, çok Korkuyorum sanki birdaha olmayacak olsa yine ölecek gibi, bugünleri atlatmak istiyorum ams olmuyor karnımı görünce ağlıyorum , hamilelikte yiyemediğim midemin bulandıpı bişey görünce çok ağlıyorum geçer mi bu günler, bu arada bişeu daha sormak istiyorum, bizim boş bi odamız vardı bizde giyinme odası yaptık dolapları hani baya büyüktü , adamın yaptığı gün akşam temizlerken üstüme düştü kapağı raylıydı, ama tuttum yana geçtim bacağım tek morarmıştı
diğer gün adam gelip yaptı bin defa özürdiledi, neyse bende yerde oturuyordum , o kapak düştü tam arkama düştü o kadar çok çok korkmuştum ki yani öyle bir ses çıktı ki , akşama kadar titriyordum, oruçluydum su falan da içmedim bebeğimin bu yüzden kalbi durmuş olabilir mi , ? Lütfen cvp yazın , okuyup öyle silecem uygulamayı