busraalperen Kızlar merhaba 8+4 haftalık hamileyim salatanın içinde kuru soğan yesem birsey ole mu bilgisi olan var mı
Gulgulecc busraalperen birsey olmaz canim aksine faydalı b6 ve folik asit açısından zengin bir sıkıntı olmaz yani soğanın
yelizyeliz busraalperen eğer midemi yakmayacaksa yiyebilirsin canım🙂 ben hiç yiyemedim gebeliğimde çünkü adeta bir ejderha gibiydim🤣
busraalperen Minikturtageliyor maydonoz ile soğan yeme dediler ama doktor birsey demedi o yüzden aklıma takıldı ve canım cekti ilk hamileliğim birsey bilmiyorum 😔
Beyzan busraalperen soğan kürü ve maydanoz kürü geliyor insanların aklına. Çok tüketilirse adet söktürücü özelliği var ama bir salataya 1 kg soğan 2 Demet maydanoz koyamazsin o nedenle yemeklerde salatalarda Yemende hiç bir sakınca yok
Elfcm busraalperen yiyebiliyorsan ye canim sonradan bir kokuyor yemek yapamiyorsun bile domates sogan salatasi yapıp suyuna banmayi özledim resmen 🤦🏼♀️ soğansız yemek yapıyorum sürekli kokusu tadi midemi bulandırıyor 😢
busraalperen Elfcm bende öyle ama çok şükür miğdem birazda olsa düzeldi bulantı ilacı içiyorum yoksa bende aynı şekil mutfağın kapısından geçemezdim sanırım 🤦🏼♀️😔