ayssee Kızlar yaz geldi karıncalar çıktı ortaya , bende görünce bile kaşınmaya başlıyorum her tarafı çamaşır suyuyla sildim arkasından direk gene çıktılar anlamış değilim çözümü olan var mı napmam gerek huy kapıyorum görünce kaşınıyorum
Sadece_anne ayssee Karınca öldürmek haramdır aman diyim :) biraz tarçın dok geldiginde yerlere kaybolurlar veya limon parçaları.
Asyaayaz1 Karıncanın çözümü tarçındır olan yerlere tarçın dökün oraya toplandıkları zaman temizlersiniz sonrada bi güzel sirkeli suyla silin
Ismailemine ayssee canım benim evimde yazdım böceklerle oluyor Ben eve ilaç döküyorum bir gün boyunca evde olmuyorum
Almi4134 Eczaneden biz de bir ilaç almıştık kokusu kötüydü ama hemen rtki gostrrfi 1 sene boyunca görünmesinler ve inanılmaz çoklardi. Çıkış yerlerini takip ettim 😅 ana sen yapma esin yapsin. Sen baska odalarda takıl bebege zararli
3MelekAnnesi3 ayssee ben sirke ile siliyorum oglum kanepe altına yiyecek atmıs Bi geldiler eve sastım kaldım en son sirkeyke temizleyip salatalık dogradım gittiler gelmediler bida
EcemUgur01 ayssee Bende bugün karınca yemi aldım marketten çıldırmak üzereyim. Sarı bezi yıkayıp tezgaha katmama rağmen o sarı bezi sabah gördüm karıncadan görünmüyordu anlamış değilim yıkayıp katmıştım halbuki 🤷
Kubbb ayssee raid var migrosta üzerinde karınca ve böcekler için yazıyor ve kokusuz ondan al ve kullan derim bnm çok işime yaradı